banner388

Haznedar Rezidans'ta yaşam başlıyor 

Samsun'un en prestijli projelerinden biri olan Haznedar Rezidans'ta sona yaklaşıyor. Samsun'un beklediği proje hakkında Estergon Grup Yönetim Kurulu Başkanı Birkan İpoğlu bilgilendirmede bulundu. 

Haznedar Rezidans'ta yaşam başlıyor 

Samsun'un en prestijli projelerinden biri olan Haznedar Rezidans'ta sona yaklaşıyor. Samsun'un beklediği proje hakkında Estergon Grup Yönetim Kurulu Başkanı Birkan İpoğlu bilgilendirmede bulundu. 

29 Nisan 2020 Çarşamba 13:58
Haznedar Rezidans'ta yaşam başlıyor 

Samsun yeni yaşam alanına kavuşuyor. Bu yaz bitmesi beklenilen Haznedar Rezidans hakkında yetkililerden bilgi edindik. 

ESTERGON GRUP NEDİR NE İŞ YAPAR? 

Kısaca prestijli projeyi hayata geçiren Estergon Grup hakkında bilgi veren Birkan İpoğlu, "2010 yılında Estergon Grup'u kurduk. Emlak, gayrimenkul ağırlıklı çalışmaları sürdürdük. Daha sonrasında inşaat ve yapı yönetimi alanına da yöneldik. Şuanda 3 kulvarda ilerliyoruz." dedi. 

Proje hakkında bilgilendirmede bulunan Birkan İpoğlu şu ifadelere yer verdi:

"HAZNEDAR REZİDANS PROJESİ 

2014 yılında temelleri atılan Samsun'un en büyük en prestijli projelerinden biri. 140 adet fore kazık üzerine kurulmuştur. 2 katlı kapalı otoparkı (her daire başı 2 araç) kapasitesi mevcut. İçerisinde 136 mesken, 11 dükkan barındırıyoru. 7 bin metre kareye yakın bir yaşam alanı tasarladık. 

İçerisinde kafe-restoran, basketbol sahası, futbol sahası, tenis kortu, çocuk oyun parkı, yürüyüş yolları, kamelyaları barındırıyor. Böyle bir projeyi Samsun'a kazandırabilmenin heyecanını yaşıyoruz. 

Korona virüs nedeniyle projemizde aksamalar oldu. Hedefimiz bu yaz içerisinde bitirip teslim etmek olası bir aksilik olursa yıl sonuna teslim etmeyi planlıyoruz. 

ERKEN GELEN KAZANIR 

20-25 dairemizde lansmana özel fiyatlarımız bulunuyor. Bittiğinide proje yüzde 30 civarında daha prestij kazanacaktır. Hızlı olan kazanır diyelim. Ödeme konusunda da yardımcı oluyoruz. Mesela vatandaş bizden daireyi alıp direk parasını ödemek zorunda değil. Daireler bitene kadar vatandaşlara cazip ödeme koşulları sağlıyoruz. 

DOĞA VE DENİZ MANZARASI 

2+1 evlerimiz 3 tipte 80, 100 ve 120 metre kareden oluşuyor. Bugün 120 metre kare aslında 3+1 büyüklüğünde bir dairedir. 3+1 evlerimiz ise tek tip 196 metre kare. Tüm dairelerden doğa ve deniz manzarası gözükmetedir. Ulaşım araçları yaşam alanının önünden geçmektedir."

Estergon Yapı ile iletişime geçmek ve Haznedar Rezidans'ta yerini almak için www.estergongrup.com.tr internet sitesinden veya 444 0 362 telefon numarasından yetkililer ile iletişime geçebilirsiniz.

Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK
 

Son Güncelleme: 29.04.2020 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ankara 2020-05-17 19:25:13

Hemen tapu teslim mi acaba

Misafir Avatar
hasan necmi coşkun 2020-08-09 23:55:19 @Ankara

evet teslim

Beğenmedim! (3)
Avatar
YILMAZ 2020-08-12 12:13:10

TAPUDA HERHANGİ BİR ŞERH VARMI.ESKİ FİRMA SAHİPLERİNİM ŞERHİ VAR DEDİLER

Avatar
yılmaz 2023-03-30 07:28:32

burda ankara adlı kullanıcı güzel soru sordu hemen tapu teslimmi diye hasan necmi coşkun evet teslim dedi bu kadar yalan olmaz arkadaş bu dairenin tapusundu 42 daire 1 dukkan üzerinde şerh var eski mütahitin akrabası sakın aldanıp almayın bekleyin mahkeme daha sonuçlanmadı. bekleyin derim gendede dolandırılmak isteyen alsın