banner388

Havza’da organize sanayi bölgesi inşasına başlandı

Bağlantı yolun inşası Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştiriliyor

Havza’da organize sanayi bölgesi inşasına başlandı

Bağlantı yolun inşası Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştiriliyor

05 Mayıs 2017 Cuma 16:26
Havza’da organize sanayi bölgesi inşasına başlandı

Samsun Haber - Çalışmanın ilk gününde ziyarete giden Havza Kaymakam Vekili Cengiz Nayman ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı

Yapılacak olan yolun 2 kilometrelik alanın 20 metre genişliğinde 2 gidiş ve 2 geliş olacak şekilde bölünmüş yol olarak yapılacağı ifade edildi.

Yapılacak olan yol ile Havza’nın en önemli problemlerinden birinin daha çözüme kavuşacağını belirten Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, "Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz ve ekibine ilçemiz ve şahsım adına teşekkür ediyorum. OSB tamamlandığında kısa süre içerisinde ilçemizde önce göç duracak, sonra ise tersine göç başlayacaktır. İlçemizdeki göç ve istihdam sorunun ortadan kalkması için OSB'ye yatırımcı bulma gayreti içerisinde olacağız." Dedi.

Havza Kaymakam Vekili Cengiz Nayman Havza Organize sanayi Bölgesi bağlantı yolunun tamamlanması ile yatırımcılar için daha cazip hale geleceğini belirterek; "Yol sorunumuzdan inşallah ortadan kalkıyor. Bu konudaki hizmetlerinden ötürü Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Beye ve ekibine teşekkür ediyorum. Şimdi hızlı şekilde eksiklerimizi tamamlayarak OSB'ye yatırımcı bulmak adına çalışmalarımıza hız vereceğiz. İnşallah bölgemiz artık göç alan ve büyüyen bir bölge olacak." Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.