banner388

Havza’da anlamlı ziyaret

Bursa Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Savaş Otruş ve yönetim kurulu üyeleri, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti.

Havza’da anlamlı ziyaret

Bursa Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Savaş Otruş ve yönetim kurulu üyeleri, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti.

08 Mayıs 2017 Pazartesi 12:15
Havza’da anlamlı ziyaret

Samsun Haber: Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Bursa Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Savaş Otruş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ziyaret edildi. Savaş Otruş ve yönetim kurulu üyeleri, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e, Bursa Samsun Tanıtım Günlerine katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Bursa Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Savaş Otruş yaptığı açıklamalarda "Bu hepimizin ortak paydası. İlimize ve ilçemize destek vermek önceliğimiz. Bu çalışmalarımıza da sizlerin destekleri ile devam ediyoruz. Hemşerilerinizi yalnız bırakmadığınız için sizlere bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum." İfadelerini kullandı.

Havza Belediye Başkanı Murat ise düzenlenen ziyaret ile ilgili olarak; "Hemşeri derneklerimiz bizim için çok önemli. Sizler yaşadığınız yerlerde hemşerilerimizin birlik ve beraberliğini sağlarken aynı zamanda ilimizin ve ilçelerimizin kültür temsilciğini yapmaktasınız.  Bölgemiz için vermiş olduğunuz hizmetler için teşekkür ederim." dedi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.