banner388

Havza Belediyesi'nden kandil simidi

Mevlit Kandili dolayısıyla Havza Belediyesince vatandaşlara kandil simidi dağıtıldı.

Havza Belediyesi'nden kandil simidi

Mevlit Kandili dolayısıyla Havza Belediyesince vatandaşlara kandil simidi dağıtıldı.

27 Eylül 2023 Çarşamba 11:35
Havza Belediyesi'nden kandil simidi

Havza Belediyesi Halkla İlişkiler ekipleri tarafından Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt koordinesinde Kevser Camisi önünde Mevlit Kandili dolayısıyla vatandaşlara yatsı namazının ardından kandil simidi dağıtımı gerçekleştirildi.

Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdür Zeki Kurt vatandaşların kandillerini kutlayarak, “Kandiller; sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularımızı güçlendirdiğimiz yegane zaman dilimleri. İki cihan peygamberi Hazreti Muhammed’in dünyaya teşriflerini kutlarken onun yaşantısının ve ahlakının örnek alınması ve ülkemizin birlik ve beraberliğine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde mübarek gecelerin bir fırsat olarak görülmesi gerekiyor. Onun insanlığın huzuru ve mutluluğu için yaptığı çağrının hayatımıza rehberlik etmesini sağlamalı, güzel ahlakı ve yol gösterici nasihatleriyle yaşantımıza yön vermeliyiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
brad 2023-09-27 11:56:49

tebrikler