banner388

Halit Doğan cemiyeti ziyaret etti

Samsun Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden AK Parti Samsun Büyüķşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan Gazeteciler gününü kutladı. 

Halit Doğan cemiyeti ziyaret etti

Samsun Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden AK Parti Samsun Büyüķşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan Gazeteciler gününü kutladı. 

12 Ocak 2024 Cuma 09:59
Halit Doğan cemiyeti ziyaret etti

"SAMSUN BASINI GÖZÜMÜZ-KULAĞIMIZ"

Başkan Adayı Halit Doğan Samsun'u hep birlikte yükselteceklerini belirterek Samsun medyasının gücünün kendilerine büyük katkı vereceğine inandıklarını söyledi.  Doğan, "Samsun basını her zaman biz siyasetçilerin gözü kulağı olmuştur. Sizin desteğiniz ile şehrimizi daha da ileriye taşımak ve kalkındırmak istiyoruz. En büyük gücümüz bu süreçte medya olacak. Ben bu anlamlı günde sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duydum." dedi. 

"FEDERASYONLA DAHA DA GÜÇLENDİK"

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ve MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur'un da katıldığı ziyarette konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, cemiyetin bundan sonra yapacağı projelerle ilgili de bilgiler verdi. Başkan Yazıcı, yeni kurdukları Orta Karadeniz Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte bölge basınının daha da güçlendiklerini belirterek; "Her geçen gün daha da büyüyoruz. 5 cemiyet bir araya gelerek Orta Karadeniz Gazeteciler Federasyonunu kurduk. Medya ne kadar güçlü olursa şehirlerin kalkınması, gelişmesi de  o kadar güçlü olur. Bizi bu anlamlı günde yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum." diye konuştu. 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.