banner388

Hainlerden Arınıyoruz

Samsun'un İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, Ülkemizde Fethullahçı Terör Örgütü’ne karşı milli bir ayıklanma dönemine girmiş olduğunu açıkladı.

Hainlerden Arınıyoruz

Samsun'un İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, Ülkemizde Fethullahçı Terör Örgütü’ne karşı milli bir ayıklanma dönemine girmiş olduğunu açıkladı.

26 Temmuz 2016 Salı 16:25
Hainlerden Arınıyoruz

Samsun'un Cumhuriyet Meydanında 15 Temmuz darbe girişiminden sonra tarihe tanıklık ediliyor. Her geçtiğimiz gün birbirlerini tanımayan kişilerin aynı bayrağın altında kardeşlik türküleri söyleyerek ve marşlar eşliğinde Meydan’da Belediye Başkanı Erdoğan Tok, her gün eşi ve çocukları ile birlikte demokrasi nöbetine devam ediyor. Meydan'da oluşturulan anı defterine duygu ve düşüncelerini yazıp daha sonra tarihe not düşen Başkan Erdoğan Tok, “Türk milletine darbe girişiminde bulunulamayacağını bütün dünya devletlerine bir kez daha canını hiçe sayarak göstermiş olduk” dedi.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde siyasi parti genel başkanları milli mutabakatın sağlanması vatandaşlarda büyük bir mutluluk oluşturduğunu dile getiren Başkan Erdoğan Tok, "Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın himayesinde bütün siyasi partiler hep beraber olarak darbe girişiminden sonra alınacak olan tedbirler ile anayasa hakkında ortak kararda olmaları millet nezdinde büyük ölçüde memnuniyet belirtmekte. Hain Fethullahçı Terör Örgütünün milletin iradesine yönelik olarak darbe girişiminin milletçe giderilmiş bütün kesimlerin aynı bayrağın altında toplamıştır. Fethullahçı terör örgütünün darbe girişiminin sonrasında göstermiş olduğu bu direnişte bütün dünya milletlerine birer örnek olmuşlardır” dedi.
Milli direnişin ardından milli ayaklanma sürecinde devam ettiğini söyleyen Tok, "Devletin bütün aşamalarında milli ayıklanma hızla devam etmektedir. Kamuda Fethullahçı Terör Örgütünün uzantıları devlet kontrolünde ortadan kalkmaktadır. Vatan ve millete sahip çıkmayan kişilerin ekmek yedikleri yere ihanet etmesi ile kamuda barınmaya devam etmeleri söz konusu olmayacaktır. Bizler bu konuda üzerimize düşmüş olan ne varsa elimizden gelen bütün herşeyi yapmalıyız” diye konuştu.





Son Güncelleme: 26.07.2016 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.