banner388

Haberimiz sonrası devreye girmişti! Başkan Demirtaş sözünü tuttu

Samsunhaber.com aracılığıyla sesinin duyuran Saathane esnafının sorunu çözüldü. Haberimiz sonrası devreye giren Başkan Demirtaş esnafın isteğini yerine getirdi.

Haberimiz sonrası devreye girmişti! Başkan Demirtaş sözünü tuttu

Samsunhaber.com aracılığıyla sesinin duyuran Saathane esnafının sorunu çözüldü. Haberimiz sonrası devreye giren Başkan Demirtaş esnafın isteğini yerine getirdi.

16 Eylül 2019 Pazartesi 20:46
Haberimiz sonrası devreye girmişti! Başkan Demirtaş sözünü tuttu

Samsun'un en işlek caddelerinden birisi olan Saathane Meydanı esnafı yol sorunundan yakınarak seslerini duyurdular. Esnafın sesi olarak esnafın yol sorunun Samsunhaber.com internet sitemizde ve sosyal medya hesaplarımızdan duyurduk. Haberimiz üzerine esnafı ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, yol sorununun çözüleceği sözünü vermişti. Belediye ekipleri yol çalışmalarına başlarken Demirtaş'ta verdiği sözün arkasında durmuş oldu. 

HİZMET ANLAYIŞINI İLÇEDE HAKİM KILACAĞIZ

İlkadım  Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kasaplar Caddesi'nde yürütülen üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Burada konuşan Başkan Demirtaş; gerek kaldırımlar, gerekse alt yapıdaki düzeltmeler yapıldıktan sonra, şehrin modern ve çağdaş görüntüsü ile vatandaşların daha kolay yararlanabileceği bir hizmet anlayışı içerisinde hizmete sunulacağını belirtti. 
Kale Mahallesi Kasap Caddesinde gerçekleştirilen baskı beton, kaldırım yenileme çalışmaları öncesinde yapılan hazırlık işlemleri hakkında yetkililerden bilgiler alan Başkan Demirtaş,'' İhtiyaç duyulan bölgelere öncelik vererek asfalttan kaldırıma, yol yapım çalışması ve iyileştirme çalışmalarına kadar ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyorlar. Yapılan çalışmaları bizzat yerinde görüp, takip etmek maksadıyla çalışma yapılan cadde üzerinde bulunan esnafla da sohbet ederek istişarelerde bulunuyoruz''dedi.

BU ŞEHRİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Kentin estetiğine önem veren anlayışla, vatandaşlarımıza konforlu bir ortam sağlamak adına çalışmaların planlı bir şekilde devam edeceğine  vurgu yapan Başkan Demirtaş, İlçemizin modern görüntüsüne kavuşması için sürdürülen çalışmaların vatandaşı ve esnafı rahatsız etmeyecek şekilde, titizlikle sürdürülmesine önem gösteriyoruz. Söz verdiğimiz gibi bu kadim şehri hep birlikte yöneteceğiz. Çalışmalarımız programlı bir şekilde devam ediyor. Allah'ın izniyle İlkadım'da girmediğimiz mahalle, unutulmuş hiç bir sokak bırakmayacağız'' dedi.

ESNAF VE VATANDAŞTAN DEMİRTAŞ'A TEŞEKKÜR

Yapılan çalışmaları memnuniyetle karşılayan cadde esnafı  ve  vatandaşlar, Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ettiler.  
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2019-09-16 22:48:10

sayın başkan çok güzel yapmışsın yolları ve kaldırımları teşekkürler.fakat sen yaya kaldırımlarını genişlettikçe maalesef oradaki esnafda kaldırım işgalini genişletiyo.yine iki kişi kaldımlarda zor yürüyor.adamlar üç sıra,dört sıra kaldırımı işgal etmiş.şu kaldırım işgalinede bir çare bul.her dükkanın önüne bir metremi kaç metre ise birer çizgi çizdir hiç bir esnaf o çizgiyi geçmesin.geçenlerede ceza verilsin.yoksa yakında bütün kaldırımları işgal edecekler.bu zabıtalar ne iş yapıyor biraz kontrol etsinler. uyarsınlar.

Avatar
Cihan 2019-09-16 23:08:17

Ülkemizde esnafın kaldırıma ürün atma alışkanlığı bitse vatandaşta daha rahat haraket etse keşke

Avatar
Emin Karagüzel 2019-09-17 07:37:08

Seçmeni olarak başarılarının devamını dilerim.

Avatar
Dertli 2019-09-17 10:16:23

Hep yatırımlar saathaneye mecidiye yukarılara hiç bişey Yok demekki hep işler adamına göre bize gelince belediyenin borcu var

Avatar
rıza ezber 2019-09-16 22:18:15

yol ve kaldırım sözu biz yayalar için deil,esnafın işgali için verlmiştir. başkana saygılarımla

Avatar
korkut.. 2019-09-17 09:41:39

merak etmeyin.. bir dahaki dönem yine yeniden yapılacak.. belediyelerin zaten işi yol kaldırım bozup taş döşemek duvarlara numara çakmak v.s.... böyle gelmiş böyle gider..

Avatar
Kerimcan 2019-09-17 09:43:52

Yolu esnafa tezdah değil vatandaşa hizmet yapin. Esnaf çok doymaz saygisiz genelde de
Kazikci malesef. Doymuyorlar hep ağliyorlar. Millet alişveriş yapmaya korkuyor.450 tl diyor 200 e birakuyor bu esnafa güven olurmu. Başkan biz halka hizmet için size oy verdik bazi esnaflarin kaldirim işgaline göz yummaniz için değil...

Avatar
Cemil BAYRAM 2019-09-17 10:51:14

Kaldırım işgalinede aynı duyarlılığı göstersin esnaf kardeşlerimiz