banner388

Gönenli: Samsun'a yatırımlarımız devam ediyor

Karayolları 7. Bölge Müdürü Murat Gönenli Samsunhaber.com'u ziyaret ederek yeni yayın döneminde başarılar diledi. 

Gönenli: Samsun'a yatırımlarımız devam ediyor

Karayolları 7. Bölge Müdürü Murat Gönenli Samsunhaber.com'u ziyaret ederek yeni yayın döneminde başarılar diledi. 

28 Kasım 2019 Perşembe 13:03
Gönenli: Samsun'a yatırımlarımız devam ediyor

Karayolları Bursa Bölge Müdürü iken geçtiğimiz yıl Karayolları 7. Bölge Müdürlüğüne atanan Murat Gönenli Samsunhaber.com'u ziyaret etti. 

GÖNENLİ: KALİTEMİZ TESCİLLENDİ

Samsunhaber.com İmtiyaz Sahibi Erdal Şencan, Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı ve Genel Koordinatör Ünal Yavuz tarafından ağırlanan Gönenli, karayollarının Türkiye'nin göz bebeği bir kurum olduğunu söyleyerek "2019 yılında Samsun 7. Bölge Müdürlüğümüz Türk Standarları Enstitüsü'nden (TSE), TSE EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistem Belgesi'ni alarak markalaşma yolunda ilerlemeye devam etmektedir" dedi.

SAMSUN'A HİZMET ETMEKTEN GURUR DUYUYORUZ

Samsun 7. Bölge Müdürlüğü olarak yatırımlar bakımından her yıl birinci yada ikinci konumda olduklarını belirten Gönenli, "Çok özel bir şehirde görev yapıyoruz. Samsun'a hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bundan sonraki dönemde de aynı şevk ve heyecanla karayolları camiası olarak çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz. Bu arada ciddi yayıncılık anlayışınızdan dolayı Samsun'un önemli medya kuruluşu olan Samsunhaber.com'a şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 28.11.2019 13:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mert 2019-11-28 13:14:12

Nerede çevre yolları. Seçim vaadi olan çevre yolları??? Bütün yatırımları Antalya ve batıya yapıyorsunuz. Antalyaya bir kaç yılda yüzlerce kilometre yol,üst ve alt geçitler yapıldı, çevre yolu yapıldı ve raylı sistem uzatıldı ve hepsini devlet yaptı. Samsuna doğru dürüst yatırım yok. yetersizsiniz. istifa etmelisiniz.

Avatar
Sms 2019-11-28 22:24:14

Sabah akşam karayollarının önü kilit başkanım. Bazen denizevlerinin lambalarında oluyor araç kuyruğu. Sinyalizasyoncular da artık sarı ışık sistemine geçtiler. Millet ceza korkusuna sarıyı gördüğünde basıyor frene. Bazen denizevleri-karayolları arası 5 dk sürüyor yeminle. Bu sinyalizasyon işini ancak siz çözersiniz. Saygılarımla