banner388

Golf turnuvası Samsun'da yapılacak

Samsun'da 18-31 tarihleri arasında 23. Yaz Deaflympics Olimpiyatları kapsamında Golf Turnuvası yapılması planlanıyor.

Golf turnuvası Samsun'da yapılacak

Samsun'da 18-31 tarihleri arasında 23. Yaz Deaflympics Olimpiyatları kapsamında Golf Turnuvası yapılması planlanıyor.

13 Haziran 2017 Salı 16:44
Golf turnuvası Samsun'da yapılacak

Samsun haber - 18-31 tarihleri arasında Samsun'da yapılacak olan 23. Yaz Deaflympics Olimpiyatları kapsamında Golf turnuvası düzenlenecek. Türkiye Golf Federasyonu bu kapsamda tüm çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Golf Turnuvasında Türkiye'yi temsil edecek olan İşitme Engelliler Golf Milli Takımı kadrosu belli oldu.

Milli takım oyuncuları Samsun ve Antalya’da yapılan İşitme Engelliler Golf Milli Takımı aday kampına katılanlar arasından yapıldı. 

ERKEKLERDE

Mehmet Yavuz, Muhammet Demir, Erdem Kulanoğlu isimli sporcular İşitme Engelliler Erkek Golf Milli Takımı’na girdi.

KADINLARDA

İlknur Çavdar, Gülistan Öztunç ve Hava Yavuz ise İşitme Engelliler Kadın Golf Milli Takımı’na girerek Türkiye'yi temsil etmeyi hak kazandı.

İşitme Engelliler Milli Takım Baş Antrenörü Hamza Sayın yaptığı açıklamada, "İşitme Engelliler Olimpiyatları'na ilk kez golf branşı eklenmesi bizi de heyecanlandırdı. Süre azaldıkça stres biraz daha artıyor. Çünkü oyuncuların gelişiminden çok memnunuz. Seçilen sporcularla beraber daha hızlı bir şekilde ilerlemeye devam ediyoruz. Oyuncularımız geçen Ocak ayında golf sporu ile tanıştı. Hızlı bir şekilde adaptasyon sürecini geçirdiler ve benimsediler. Önemli olan da buydu zaten. Sporcularımızın bu çalışması ve gayretiyle beraber madalya gelmesinin sürpriz olmayacağını düşünüyorum. En az bir sporcumuzun madalyanın rengi ne olursa olsun kürsüye çıkacağına inanıyorum" dedi.

Son Güncelleme: 13.06.2017 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.