banner388

Genel Başkan Kabadayı, CHP'li Akaydın'a ateş püskürdü

Milli Birlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, CHP Milletvekili Mustafa Akaydın'a ateş püskürdü.

Genel Başkan Kabadayı, CHP'li Akaydın'a ateş püskürdü

Milli Birlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, CHP Milletvekili Mustafa Akaydın'a ateş püskürdü.

09 Ağustos 2017 Çarşamba 09:36
Genel Başkan Kabadayı, CHP'li Akaydın'a ateş püskürdü

Samsun haber - CHP Milletvekili Mustafa Akaydın'ın 15 Temmuz Darbe girişimine kontrollü darbe, tiyatral bir oyun şeklindeki ifadeleriyle ilgili merkezi Samsun'dan olan Milli Birlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı ateş püskürdü. 


Genel Başkan Kabadayı, Akaydın'ın haddini aştığını söyleyerek, "Mustafa Akaydın bu söylemleri ile geçmişteki söylemlerini bir araya getirdiğimizde FETÖ üyesi olduğu şüphesi uyandırmaktadır. 15 Temmuz'a kontrollü darbe veya tiyatral oyun diyenlerin 15 Temmuz'u yapanlarla hiç bir farkı yoktur. Bizim nazarımızda bu söylemleri kullananlar FETÖ'cüdür, teröristtir" dedi.

"AYIK KAFAYLA SÖYLEMEMİŞTİR"


"Mustafa Akaydının bu sözleri ayık kafa ile söylemediğini düşünmek istiyoruz" diyen Kabadayı, "Kendi özgür iradesini kullanmak sureti ile 24 saat alkollü dolaşan Mustafa Akaydını bu kafa yapısı ile ne dediğini bilmeyen biri olarak görüyoruz. Yok ben bunları sarhoş değilken söyledim diyorsa Bu da en hafif tabirle alçaklıktır küstahlıktır aymazlıktır. Kimse Şehitlerimizin hatırasına Gazilerimizin hatırasına ve yüce milletimizin onurlu dik duruşuna saygısızlık edemez. CHP'nin yarısı PKK'nın, yarısı FETÖ'nün tekeline takılmış uçuruma doğru gidiyor. CHP'nin içinde vatanını seven milletvekillerin buna derhal müdahale etmesi gerekir. CHP bu tutumu ile Terör örgütlerine hizmet etmekte, onların değirmenine su taşımaktadır." diye konuştu.


Milli Birlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı açıklamasını şu şekilde sürdürdü;


Mustafa Akaydın derhal Şehit Ailelerimizden, Gazilerimizden ve yüce milletimizden özür dilemelidir. Özür dilese bile bu özrü tarafımızca kabul görmeyecektir.

Bizler vatanın bölünmez bütünlüğünden taviz vermezken bizlerin seçtiği millet vekillerinin vatan hainleri ile aynı safta olmamaları bizleri endişelendiriyor bu gidişat siyasal bir gidişat degildir resmen Türkiye düşmanı lobilere hizmet etmektir. Ülkemizin adımızdan da belli olduğu gibi bu ülkenin milli birlik yolunda en büyük sivil toplum kuruluşuyuz bu nedenle ülkemizin milli değerleri üzerine kurgulanan her nefret kin sözlerine karşı siperhane duruşumuz devam edecektir. Çünkü ülkemiz tek devlet tek millet tek vatan tek bayrak anlayışına hakim bir milletin var oldugu bir ulkedir. Bu  vesile ile bu hatsiz sözde millet vekilini şitdetle kınıyoruz."


 

Son Güncelleme: 09.08.2017 09:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.