banner388

Genç öğretmenden acı haber!

Atakum’da serinlemek için girdiği denizde kaybolan 24 yaşındaki öğretmen kurbağa adamlar tarafından bulundu. Hastaneye kaldırılan genç öğretmen hayatını kaybetti.

Genç öğretmenden acı haber!

Atakum’da serinlemek için girdiği denizde kaybolan 24 yaşındaki öğretmen kurbağa adamlar tarafından bulundu. Hastaneye kaldırılan genç öğretmen hayatını kaybetti.

15 Ağustos 2023 Salı 21:26

Olay, Atakum ilçesi Adnan Menderes Bulvarı Cumhuriyet Mahallesi sahil kısmında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre annesi, ablası ve diğer yakınları ile birlikte Atakum sahiline yüzmek için giden Halil Arıcı bir süre sonra akıntıya kapıldı. Gözden kaybolan genç öğretmen için Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından hem su altında hem de su üstünde arama çalışması başlatıldı. 2 saat süren arama neticesinde genç öğretmen kurbağa adamlar tarafından bulundu. Olay yerinde bulunan sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırılan genç, yaşam mücadelesini kaybetti.

Öte yandan denizde boğulan gencin bu yıl İngilizce öğretmeni olarak Hatay’ın Kırıkhan ilçesine atandığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
EĞİTİMCİ 2023-08-15 23:02:10

Bu nasıl cankurtaran hizmeti. Sahilde cankurtaranlar var ne iş yapar bunlar. Benim oğlum Amerikada cankurtaranlık yaptı 6 metre dalga varken insanlar sörf yapıyorlar 12 yıldır hiç boğulma vakası olmamış. Karadenizde 80 cm suda insanlar boğuluyor. Bir işi de doğru yapın be kardeşim.

Avatar
Harun Kılbaş 2023-08-15 22:02:16

Haberi gördüm ama öncesinde olayı yaşadım, o yüzden anlatıyorum, 2 saat sonra boğulan kişi kurbağa adamlar tarafından bulunmadı o süreçte 3 tane Suriyeli ben ve kardeşim vardık 5 kişi el ele verip şerit şeklinde sahil boyunca yarım saat aradık sona doğru kurbağa adamlar hiç yoktu zaten İşin garibi Hatay'dan bir haftalık Samsun'a gelen bir Suriyeli hataya atanıp bogulan bir öğretmeni diğer bir öğretmenle birlikte denizde buldu söylenecek söz yok Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Avatar
ahmet 2023-08-16 10:14:18

Ah ulan deli deniz insanları uyutup sonra içine alırsın. ne canlar yaktın bu senede lütfen uyarıları dikkate alalım birbirimizi uyaralım. Burası Karadeniz deli deniz ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.

Avatar
harun kaya 2023-08-16 17:38:39

atakum sahile 500 metre ara ile jetski yerleştirmek lazım. ilk yardımlarda geç kalıyoruz