banner388

Genç çiftin evini İlkadım donattı

Maddi imkansızlıklar nedeniyle düğünlerini erteleyen genç çiftin yardımına İlkadım Belediyesi yetişti. 

Genç çiftin evini İlkadım donattı

Maddi imkansızlıklar nedeniyle düğünlerini erteleyen genç çiftin yardımına İlkadım Belediyesi yetişti. 

29 Ağustos 2019 Perşembe 11:25
Genç çiftin evini İlkadım donattı

Gençlerin, evlenmek için önlerindeki engelleri kaldıran İlladım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü ve Kadın Koordinasyon Merkezi, genç çiftin ihtiyacı olan ev eşyalarını karşıladı. Hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmaya devam eden İlkadım Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş, yeni evlenecek ihtiyaç sahibi aileye destek oldu. 

Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar, Sosyal Yardım Müdür Vekili Mehmet Horasan ile birlikte yeni evlenecek genç çiftin evlerine oturma grubu, masa takımı, yatak odasında beyaz eşya grubu ve mutfak eşyalarını tedarik ederek mutluluklar dileyen Lütfiye Demirtaş, “Hayırsever vatandaşlarımız sayesinde ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunarak güzel bir dayanışma örneği sergiliyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızdan aldığımız eşyalar ile ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ülkemizin bu zor günlerinde vatandaşlarımıza destek olmak bizim en önemli görevlerimizdendir. İhtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımıza sevgi elimizi uzatıyoruz” dedi. 

Evleri kurulan genç çift de emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Büşra y 2019-08-29 15:38:22

Allah sizi belediyemizden eksik etmesin her daim siz layıksınız ilkadim belediyemizin başına Sayin Demirtaş Ailesi

Avatar
burak 2019-08-29 20:06:51

Allah razı olsun.. çok güzel birşey yapmışsınız..

Avatar
Ferhat 2019-08-29 21:27:11

Hayır severlerden Allah razı olsun
çok güzel olmuş