banner388

Gemideki patlamada yaralanan şahıs tedavi altında

Sinop açıklarında kuru yük gemisinde yaşanan patlamada yaralanan şahıs Samsun'da tedavi altına alındı.

Gemideki patlamada yaralanan şahıs tedavi altında

Sinop açıklarında kuru yük gemisinde yaşanan patlamada yaralanan şahıs Samsun'da tedavi altına alındı.

01 Mart 2018 Perşembe 13:53
Gemideki patlamada yaralanan şahıs tedavi altında

Sinop açıklarında kuru yük gemisinde meydana gelen patlamada yaralanan ve yüzünün tamamı ile ellerinde 2. derecede yanık oluşan Ragıp Yanak, Samsun'a getirilerek tedavi altına alındı.

Rusya’nın Tuapse Limanı'ndan İzmit Dilovası'na giden MV Mümtaz Amca isimli kömür yüklü kuru yük gemisinin baş ambarında gaz sıkışmasından bir patlama meydana gelmişti. Patlamada gemide yağcı olarak görev yapan İstanbul doğumlu, 47 yaşındaki Kazım Sucu hayatını kaybederken, Samsun nüfusuna kayıtlı 54 yaşındaki Ragıp Yanak ise yaralanmıştı. 

Patlamada yaralanan Ragıp Yanak, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Servisinde ameliyat edildikten sonra tedavi altına alındı.

Ragıp Yanak’ın damadı Hakan Günaçtı olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Biz de olayı haberlerden öğrendik. Hemen hastaneye geldik. Kayınbabamın yüzünde ve ellerinde 2. derece yanık olduğu söylendi. Şu anda bizi yanına sokmuyorlar. Eşinden aldığım bilgiye göre yüzü ve elleri tamamen sargılıymış. Konuşmakta da zorluk çekiyormuş. Gemide patlamanın gaz sıkışmasından dolayı kaynaklandığını düşünüyoruz" dedi.

Ragıp Yanak'ın Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Servisinde tedavisine devam edildiği belirtildi.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 02.03.2018 11:54
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunSinop
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.