banner388

Geleceğin gazetecileri mezun oldu

Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2016 – 2017 mezunlarını verdi.

Geleceğin gazetecileri mezun oldu

Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2016 – 2017 mezunlarını verdi.

08 Haziran 2017 Perşembe 19:34
Geleceğin gazetecileri mezun oldu

Samsun Haber Anadolu İletişim, Anadolu Ticaret ve Ticaret Lisesi’ndeki 200 öğrencinin liseye veda ettiği tören, okulun spor salonunda gerçekleştirildi.

Törene İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Okul Müdürleri, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Mustafa Şahin, bir kez daha mezun vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz konuşmasında mezun olan öğrencilerine yeni başlayan hayatlarında başarılar diledi.

Anadolu Ticaret Lisesi okul birincisi Halil İbrahim Yıldız, Ticaret Lisesi okul birincisi Uğurcan Çakır ve İletişim Lisesi okul birincisi Elif Karagöz, yaş kütüğüne isimlerini çıktıktan sonra Kaymakam Atlamaz'dan plaketlerini aldı. YGS okul birincisi Uğurcan Çakır'a ise hediyesini Samsun İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu takdim etti.

Mezun öğrenciler adına İletişim Lisesi okul birincisi Radyo – TV öğrencisi Elif Karagöz bir konuşma yaptı.

Öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından kep atma töreni ile etkinlik sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.