banner388

Galip Öztürk Samsun'a geldi

Uzun süredir Batum'da bulunan Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk hakkında verilen mahkûmiyet kararı sonrası yapılan itiraz başvurusunun kabul edilmesiyle Samsun'a geldi.

Galip Öztürk Samsun'a geldi

Uzun süredir Batum'da bulunan Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk hakkında verilen mahkûmiyet kararı sonrası yapılan itiraz başvurusunun kabul edilmesiyle Samsun'a geldi.

20 Eylül 2018 Perşembe 17:02
Galip Öztürk Samsun'a geldi

Samsun haber - Uzun süredir Batum'da bulunan Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk hakkında infazın durdurulması kararı verilmesiyle Samsun'a geldi. 

COŞKUYLA KARŞILANDI

İlk olarak baba ocağı Ayvacık'a giden Galip Öztürk'ü, Belediye Başkanı Mustafa Belur, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Ak Parti eski milletvekili Fatih Öztürk, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Fen İşleri Müdürü Vedat Yazıcı, Yazı İşleri Müdürü Fedai Altıkat ile belediye personelleri, Ak Parti İlçe Teşkilatı, ilçe mahalle muhtarları, ilçe esnafları ve çok sayıda vatandaş karşıladı.


Ayvacık ilçesi Gülpınar Mahallesi’ndeki baba ocağında sevenleriyle bir araya gelen Galip Öztürk daha sonra vefat eden annesi Emine Öztürk’ün ve babası Haci İsmail Öztürk’ün mezarlarını ziyaret etti. Galip Öztürk, Gülpınar Mahallesi Merkez Camii’nde öğle namazına müteakiben Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okuttu. İlçe Müftüsü Yılmaz Özbakır’ın okuduğu Kuran-ı Kerim, Mevlid-i Şerif ve duların ardından çocuklara harçlık veren Galip Öztürk baba evine geçti.

"ADALET YERİNİ BULACAK"

Galip Öztürk yaptığı konuşmada "FETÖ’cü hakim ve savcıların yargılaması sonucu 7 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılmıştım. Ancak bunun sonucunda yapılan FETÖ operasyonları sonucu yargılamamızı gerçekleştiren hakim ve savcılar görevden alındı ve bizde yeniden yargılanma talebinde bulunduk. Bu talebimiz yüce Türk adaleti tarafından uygun bulundu. İnşallah adalet bu kez yerini bulacak. Yeniden Türkiye’de ve baba evinde olmak çok güzel bir duygu, sevenlerimizde Allah razı olsun bizleri bugünümüzde yalnız bırakmadılar. Yaşadığım duyguları kelimelerle anlatamam" dedi.

"İLÇEMİZİN ÖZ EVLADI"

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur "İlçemizin öz evladı olan Sn. Galip Öztürk’ün infazının kaldırılarak özgürlüğüne kavuşması ve ana yurduna gelerek baba ocağını ziyaret etmesi bizleri oldukça sevindirdi. Zamanında zan altında bırakılarak ülkesine hasret kalmasını sağlayanlar FETÖ’cü hakim ve savcıların kirli yüzlerini bir kez daha gözler önüne serdiler. Herkes bu haşhaşilerin gözlerini nasıl kan bürüdüğünü net gördü. Er yada geç hak yerini buldu" diye konuştu.

Son Güncelleme: 20.09.2018 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2018-09-20 18:15:25

Hayırdır, bakan milletvekili yada cumhurbaşkanımı geldi ilçeye bu nasıl karşılama ya bütün teşkilat orada :)

Misafir Avatar
melis 2018-09-20 22:10:36 @Vatandaş

sevenı cok demekkı

Beğenmedim! (3)
Avatar
Tahir 2018-09-20 18:53:46

Adam 4×4 gibi ...her türlü arazi koşuluna uyum sağlıyor...)))

Avatar
Ibrahim özcan 2018-09-20 17:34:09

Geçmiş olsun sayın öztürk darısı başımıza Allah sevenlerinden ve ülkeye memlekete hizmetten ayırmasın

Avatar
Sasa 2018-09-21 12:22:23

İşe bak yaaa bu yargı bu devlet utanmazlık bence adam kafasına göre yaşıyor

Avatar
Samatin serin 2018-09-21 15:45:36

Sayın galip öztürk gecmiş olsun inşAllah ve gariban babası mert adam gibi adam dır tekrar dan gecmiş olsun inşAllah Rabbim sevenlerine başlamış TIR

Avatar
Muzaffer kurt 2018-09-26 09:53:39

Hoş geldin Reis..

Avatar
Erhan 2018-09-26 19:57:26

Adam suç lideri yani çete reisi.Ama ne işse bütün AKP'liler ayağına ziyarete gitmiş.Bu neyin sevgisi anlamıyorum?
Adam uzun süredir Batum'daymış.İnfaz durduktan sonra ülkeye giriş yapıyor.Ne oldu yoksa yurt dışına mı kaçacaktın?Ne işin vardı Batum'da.