banner388

Fuat Köktaş: 16 yıldır kazandırdığımız eserler başarı belgemizdir

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Gümüşhaneliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından verilen iftar programına katıldı.

Fuat Köktaş: 16 yıldır kazandırdığımız eserler başarı belgemizdir

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Gümüşhaneliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından verilen iftar programına katıldı.

10 Haziran 2018 Pazar 15:47
Fuat Köktaş: 16 yıldır kazandırdığımız eserler başarı belgemizdir

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Samsun Gümüşhaneliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından verilen iftar programına katıldı. Programda konuşan Köktaş, “Ülkemize 16 yıldır kazandırdığımız eserler bizim milletimiz nezdindeki başarı belgemizdir. İnşallah 24 Haziran'dan sonra daha büyük eserler kazandırmak, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesi üzerine çıkarmak adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 

"SAĞLIK DURUMUM İYİ"

6 Haziran çarşamba günü rahatsızlanarak hastaneye giden ve burada yapılan muayene ve tahlillerin ardından safra kesesinde oluşan sağlık sorunu nedeniyle başarılı bir operasyon geçiren Milletvekili Köktaş, doktorunun gerekli gördüğü istirahati evinde gerçekleştirirken, daha önceden planlanan iftar programı için istirahatine ara vererek dernek binası önünde kurulan iftar sofrasında hemşehrileriyle buluştu. "Geçmiş Olsun" dileklerini ileten hemşehrilerine, tüm dostlarına teşekkür eden Milletvekili Köktaş, sağlık durumunun iyi olduğu söyledi.

"16 YILDIR KAZANDIRDIĞIMIZ ESERLER BAŞARI BELGEMİZDİR"

İftar programında konuşan Fuat Köktaş, "Ülkemize 16 yıldır kazandırdığımız eserler bizim milletimiz nezdindeki başarı belgemizdir. İnşallah 24 Haziran'dan sonra daha büyük eserler kazandırmak, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesi üzerine çıkarmak adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Fakat bakıyoruz muhalefet partilerinin çıkarmış olduğu adayları dillerinden ancak satacağız, yıkacağız, kapatacağız diyorlar. Ciddi bir projeleri, yapacakları çalışma yok. Soruyorum sizlere yıkmakla, satmakla, kapatmakla bir ülke kalkınabilir mi? Bunların dertleri Türkiye’yi 2002 yılı öncesine götürmek. Ne vardı o dönemlerde siz hemşehrilerimiz bunu çok iyi biliyor. Kuyruklar, yolsuzluklar, yasaklar vardı. Sağlıkta, eğitimde, ulaşımda perişanlıklar vardı. Şimdi ise AK Parti iktidarları ile yapılan dev hizmetlerle her alanda huzur var, refah var. Eksiklikler olabilir, bunları da bugüne kadar yaptığımız gibi milletimizin büyük desteği ile yine AK Parti ve onun kadroları yapar" diye konuştu.

Son Güncelleme: 10.06.2018 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2018-06-10 18:55:50

16 yılda mal varlığın ne kadar arttı onu da açıklasana Sayın köktaş.

Avatar
Yusuf 2018-06-11 05:07:56

Ne yaptınız bir fabrikamı kurdunuz hazırları sattınız sadece yol tünel köprü ne ürettiniz

Avatar
Şevki Akal 2018-06-10 16:03:25

Evet Avrupa Birliği uyum yasaları nezdinde verilen ev ödevlerini iyi yaptınız ve paraları iyi savurdunuz herkes yer ben bu palavrayı yemem akp değil kim olsa zaten mecbur yapacaktı.

Avatar
SAMSUNLU 2018-06-11 11:37:17

Samsun a ne yaptınız işsizlik adına ne yaptınız park bahçe yaptık diye övünüp oy istiyorsunuz Samsun halkı akıllandı yemez artık

Avatar
55 2018-06-11 14:03:06

2007 yılında okullar velilerden para toplayarak sınıf yapıldı siz açılış yaptınız akp il başkanı kadın kolları başkanı gençlik kolları başkanı basın cebinizden kaç lira ödediniz ne yaptınız hangi yaralı parmağı sardınız partili olmayan hangi garibanı işe koydunuz para yemeden hangi atamayı yaptınız kendinizden olmayan insanları elinizden gelse bir nkaşık suda buğuyorsunuz

Avatar
YiMPAŞ Mağdurları na dokunacak mısınız. 2018-06-11 09:51:54

YİMPAŞ Mağdurlarına dokunacak mısınız. Cevap alamıyoruz. Bu konuya ilgi bekliyoruz. Genel kurul toplanacak diye yazı geliyor. Burdan Yozgata gidiyoruz. Yeterli çoğunluk sağlanamadı deniyor. O kadar insan nasıl bir araya gelip organize edilir mümkün mü. Yıllardır aynı. Bir çözüm lütfen. Lütfen.

Avatar
ÇETİN 2018-06-11 10:12:11

Yorumcu Yusuf bey...ihracat 15 yılda AKPARTİ döneminde 36'dan 160'a çıktı..sanayi ürünleri ağırlıkta...sanayi fabrikalarda üretim yapmakta....dünya lideri ülkemizi dünya lideri yapmak için gece gündüz çalışmakta..ülke kalkınmada ayağa kalktı..halkın cebi para gördü..devletten hizmet alır oldu...güzel ülkemizi daha şirin hale getirdi...dev hizmet ve yatırm yaptı ülke insanına...