banner388

FETÖ'DEN BİN 142 ADET

Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Mehmet Özhaseki, kanun hükmünde yayınlanan kararname ile Fethullahçı Terör Örgütü'nden bin 142 adet parselin kurtarılmış olduğunu açıkladı.

FETÖ'DEN BİN 142 ADET

Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Mehmet Özhaseki, kanun hükmünde yayınlanan kararname ile Fethullahçı Terör Örgütü'nden bin 142 adet parselin kurtarılmış olduğunu açıkladı.

28 Ağustos 2016 Pazar 13:33
FETÖ'DEN BİN 142 ADET

Bakan Mehmet Özhaseki, Kayseri’nin Valisi Süleyman Kamçı, Eski Ekonomi Bakanı olan Mustafa Elitaş, Enerji ve Tabi Kaynaklar’ın eski Bakanı Taner Yıldız, Kayseri’nin Milletvekili olan Sami Dedeoğlu, Ak Parti’nin İl Başkanı H. Cahit Özden, Melikgazi Belediyesinin Başkanı olan Memduh Büyükkılıç ile ilçe belediyesi başkanları ve Sivil Toplum Örgütünün temsilcileri ile Develi ilçesinde hep bir araya geldiler. Başkan Mehmet Özhaseki teröre destek vermiş olan kişilerin Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde sokak da gezmediklerini belirterek, "Hamd olsun ki biz rahat rahat gezip, oturuyor ve yapacak olduğumuz hizmetleri anlatıyoruz" dedi.
 
"DESTEK VERMİŞ OLAN KİŞİLERİN MAL VE VARLIKLARINA EL KOYDUK"

Bakan Mehmet Özhaseki, kanun hükmünde verilmiş olan kararname ile teröre destek vermiş olan kişilerin bütün mal varlıklarına el koymuş olduklarını açıkladı. Mehmet Özhaseki, "Şuana kadar tapulara alınmış olan kararların ardından bin 142 parseli ellerinden kurtardık. Bunlardan sadece birisi 200 milyon dolar" dedi.
BMehmet Özhaseki, "Kanun hükmünde kararname ile bir takım mal varlıklara el koyulduğu ben tapu kadastroda bulunan arkadaşlara dedim ki; bütün tapucu olan arkadaşları arayın ve emir verin, bunlar tapularını bir yer toplamış olabilirler, yani gayri kanuni olabilir. Bu emri bakan olarak ben verdim. Huy kapmış oldukları hiç kimsenin tapusunu devretmesinler. Polis ekiplerine hemen haber versinler, savcıya da haber vererek işlem yapılsın. Birkaç gün boyunca yapılan işlemlerde kaç tane mal kurtardınız diye sordum. Bin 142 adet parsel kurtarmış olduklarını söylediler. Yayınlanmış olan ve o bilinenlerin dışında bir tanesini söylediler o da 200 milyon dolarlık bir arsa" dedi. 
 
 

Son Güncelleme: 28.08.2016 14:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.