banner388

Feshane'deki Samsun Günleri Ne Zaman?

Feshane'de bu yıl dokuzuncusu yapılacak olan Samsun Tanıtım Günleri 18-24 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

Feshane'deki Samsun Günleri Ne Zaman?

Feshane'de bu yıl dokuzuncusu yapılacak olan Samsun Tanıtım Günleri 18-24 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

06 Eylül 2016 Salı 12:00
Feshane'deki Samsun Günleri Ne Zaman?

SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş ve beraberindekiler, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, Başkan Yılmaz’a İstanbul’da geleneksel olarak yapılan ‘Samsun Tanıtım Günleri’nin davetiyesini verdi.

Etkinliğe her yıl olduğu gibi bu yıl da katılmak istediğini söyleyen Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, “Samsun’un güzelliklerini, gelişimini, değişimini anlatan Samsun Buluşması’na her yıl heyecanla katılıp, on binlerce hemşehrimizle buluşarak hasbihal ediyoruz. Bu zamana kadar her yıl katılmaya çalıştım ve bu yıl dokuzuncusu yaplacak olan etkinliğe programlarımız elverdiği takdirde büyük bir zevkle katılmayı düşünüyorum. Birbirini tanımayan ama ‘Samsunlu’ kimliğiyle bir araya gelip sanki birer kardeşmiş gibi samimi bir şekilde kaynaşan ve memleketleri hakkında sohbet eden insanlar çok güzel bir atmosfer oluşturuyor.  Ben bu etkinliği her yıl yapan başta SADEF yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İstanbul Maltepe sahili miting alanında yapılacak olan ‘9. Samsun Tanıtım Günleri’ 18-24 Ekim tarihleri arasında.

Son Güncelleme: 06.09.2016 12:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.