banner388

FBM'den 2 Kutlama Birden

FBM Tıp Merkezi, 14 Mart Tıp Bayramını ve kuruluşunun 12. yıl dönümünü doktorları ve personelleriyle birlikte kutladı.

FBM'den 2 Kutlama Birden

FBM Tıp Merkezi, 14 Mart Tıp Bayramını ve kuruluşunun 12. yıl dönümünü doktorları ve personelleriyle birlikte kutladı.

14 Mart 2017 Salı 22:34
FBM'den 2 Kutlama Birden

Samsun Haber Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan SaSa Cafe & Restaurant’ta kutlanan etkinliğe Gazi Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr. Mahmut Ulubay'da katıldı. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Hayati Akbaş, insanların tıp mesleğiyle ilgili hayatlarının her hangi bir aşamasında kesişmemesinin mümkün olmadığını dile getirdi.

HAYALİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Kutlama öncesi konuşan Doç.Dr. Hayati Akbaş, FBM Tıp Merkezi’nin 12 yıldır hizmet verdiğinin altını çizerek, “Bizler bu yola girerken hayal ettiğimiz bir başarı vardı. Bu hayalimizi gerçekleştirdik. 2005 yılından bugüne kadar önemli başarılara imza attık. Sağlık sektöründe Samsun'u tüm dünyada en iyi şekilde temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

12. YIL KUTLAMASI

Bu organizasyonun aynı zamanda FBM Tıp Merkezi’nin kuruluşun 12. yıl dönümü kutlamalarını da kapsadığını ifade eden Akbaş, "Sadece Samsun'a hitap eden bir sağlık kuruluşu değiliz. Türkiye başta olmak üzere birçok ülkeye de hizmet veriyoruz. FBM Tıp Merkezi’nin tüm dünyada bir marka olduğunu artık herkes bilmekte. Bu başarı hepimizin başarısıdır" diyerek emeği geçen doktorlarına ve personel arkadaşlarına teşekkür etti.

Konuşmanın ardından Doç.Dr. Hayati Akbaş, çalışma arkadaşlarıyla birlikte pasta keserek, canlı müzik ekibinin seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle keyifli dakikalar geçirdiler.

Gökhan İÇKİLLİ – Yasir BABA

Son Güncelleme: 15.03.2017 09:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.