banner388

Evlenmeye hazırlanan çifte İlkadım Belediyesi'nden eşya yardımı!

İlkadım Belediyesi Kadın Kadın Koordinasyon Merkezi, yeni evlenecek çiftin evini tepeden tırnağa eşya ile döşedi.

Evlenmeye hazırlanan çifte İlkadım Belediyesi'nden eşya yardımı!

İlkadım Belediyesi Kadın Kadın Koordinasyon Merkezi, yeni evlenecek çiftin evini tepeden tırnağa eşya ile döşedi.

22 Aralık 2019 Pazar 12:26
Evlenmeye hazırlanan çifte İlkadım Belediyesi'nden eşya yardımı!

Sosyal belediyecilik konusunda ilçe genelinde ihtiyaç sahibi insanlara hayırseverlerden aldığı yardımları ulaştıran ihtiyaç sahibi insanların gönüllerine dokunmayı başaran Kadın Koordinasyon Merkezi, yeni evlenecek genç çiftin evini başta aşağı eşya ile donatarak yardım elini uzattı.

Hastanebaşı Mahallesi, Eskişehir sokakta ikamet eden ve evlilik yolun ilk adımı atan genç çiftlerin başvuru talebini evlerinde ziyaret ederek tespitini yapan Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş, yatak odasından oturma grubuna perdeden halıya varan tüm ev eşyalarıyla genç çiftin evini tepeden tırnağa eşya ile donattı.

"Vatandaşlarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz"

İlkadım'da yaşayan ihtiyaç sahibi insanların her türlü sorununa elde olan imkanlar ölçüsünde yardım olmaya çalıştıklarını dile getiren Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş; "İhtiyaç sahibi genç çiftimize eşya yardımında bulunduk. Biz hayırseverlerimizin bizlere bağışladıkları yardımı gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Her insanla eşit dayanışma anlayışıyla günü kurtarmaya yönelik değil, ihtiyacı ortadan kaldırmaya yönelik hizmet ediyoruz. Duyarlı vatandaşların belediyeye verdiği eşyaları bizden talepte bulunan vatandaşlarımızın evlerine kadar ulaştırıyoruz. Vatandaşlarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Biz sadece bugün değil her gün onlarlayız, onların yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz" dedi.

"Yardım etmek isteyenler bize ulaşsın"

Daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmak ve onların yüzlerini güldürmek için İlkadım Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi'ne yardımcı olmak isteyen vatandaşların yardımlarını beklediklerini belirten Demirtaş, İlkadım Belediyesi'ne bildirerek veya 444 55 01 (1055) numaralı hattan ulaşarak destekte bulunabileceğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erhan 2019-12-22 13:04:50

Beleş yaşayan çok insanlar var.Siz şimdi eşya yardımı yaptınız.Bu evin giderleri masrafları faturaları nasıl ödenecek.Belediyemi ödeyecek?İnsanları çalışmamaya alıştırdınız.Madem evlenmeye ev düzmeye gücün yok niye evleniyonuz?Sorsanız aşk , sevgi falan filan.Bunların hepsi eğitimsizlik acizlik.Evlenecek eşler çalışıp kendi evlerini düzseler olmaz dimi.Böyle gazetelere rezil olmak daha güzel.Bunlar çocukta bakamazlar...Belediye bakar...

Avatar
Vural 2019-12-22 16:21:13

Bilerek gösteriş için yardım yapıyorsunuz!
Bende sizden 1 koli erzak istedim bana yardım etmediniz!!! Ben insanım insan ! Benim telefonlarıma bizzat bakmıyorsunuz?

Avatar
Mustafa 2019-12-22 16:17:45

Lütfiye demirtaş her zaman herkeze yardımcı bulunuyor bu seçim kazandıktan beri değil önceden öyleydi iş isteyene belediyeye girmek icin yardımcı olmasa bile bir fabrikaya gonderiyo Allah sağlıklı sigatli ömürler versin hanesine

Avatar
isa 2019-12-23 11:04:30

Ne garip dünya herkesi memnun etmek imkansız biraz mutavazi olalım.

Avatar
Muhtar 2019-12-25 23:50:17

Güzel hizmet ,ne varki ayrımcılık var. Senin muhtarın benim muhtarım bizden değil ,onlardan..