banner388

Evkur Yeni Malatyaspor’dan Samsunspor’a Başsağlığı Mesajı

Evkur Yenı Malatyaspor, rakibi Samsunspor için başsağlığı mesajı yayınladı

Evkur Yeni Malatyaspor’dan Samsunspor’a Başsağlığı Mesajı

Evkur Yenı Malatyaspor, rakibi Samsunspor için başsağlığı mesajı yayınladı

20 Ocak 2017 Cuma 14:56
Evkur Yeni Malatyaspor’dan Samsunspor’a Başsağlığı Mesajı

Evkur Yeni Malatyaspor kulübü,  Samsunspor’un 20 Ocak 1989 tarihinde Malatya’ya giderken yapmış olduğu trafik kazasında hayatını kaybeden futbolcu ve kulüp çalışanları için başsağlığı mesajında bulundu.

Yıl 1989, tarih 20 Ocak deplasman maçı için Malatya’ya gitmekte olan Samsunspor kafilesi. Tüm spor camiasını ve Samsun’u yasa boğan Havza’da gerçekleşen  hazin trafik kazası. Kaza sonrası Teknik Direktör Nuri Asan, futbolculardan Muzaffer Badaloğlu, Mete Adanır, Zoran Tomiç ile şoför Asım Özkan hayatını kaybetti.

28 yıl önce yaşanan olayın ardından bugün Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü de bu acı olaydan dolayı bir mesaj yayımladı.
“Samsunsporlu oyuncuları anıyoruz” başlığı ile acıyı paylaşan Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü yaptığı açıklamada, “20 Ocak 1989 yılında Malatyaspor deplasmanına gelirken meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Samsunspor Teknik Direktörü Nuri Asan, futbolculardan Mete Adanır, Muzaffer Badaloğlu ve Zoran Tomiç ile şoför Asım Özkan’ı saygıyla anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Bu acı olayın üzerinden 28 yıl geçti. 28 yıldır bu kent her yıl bu isimleri üzüntü ve keder ile anıyor. Ne yazık ki onları geri döndürebilecek bir imkanımız yok. Onlara buradan verebileceğimiz en güzel hediye dualarımızdır” ifadelerine yer verdi.
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
battalgazi44 2017-01-20 17:33:19

acınız acımızdır. samsunspor'un acısını malatyalılar olarak paylaşıyoruz. tekrardan başımız sağ olsun. milliyetçi malatyasporlular