banner388

ESOB Yeni Hizmet Binasına Başladı !

Samsun'un Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (ESOB) yeni bir hizmet binası inşaatı için kurban kesti.

ESOB Yeni Hizmet Binasına Başladı !

Samsun'un Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (ESOB) yeni bir hizmet binası inşaatı için kurban kesti.

01 Temmuz 2016 Cuma 17:06
ESOB Yeni Hizmet Binasına Başladı !

Küçük Sanayi Sitesi Konut Yapı Kooperatifi'ne ait olan arsa yerine yeni yapılacak olan binanın inşaat alanına meslek odasının başkanları ile beraber gezen ESOB Başkanı olan Hacı Eyüp Güler; Aralık ayında inşaatın biteceği ve taşınma işlerinin başlayacağını söyledi.
Yeni bir hizmet binası için arsasının alınmasın için emeği geçen kişilere teker teker teşekkür ederek ESOB'un Başkanı Hacı Eyüp Güler, “ESOB’un yapımı için başlamış olduğumuz yeni hizmet binası arsasının alımında ve imarında çok fazla katkısı olan Samsun'un Madeni Sanatkarlar Oda Başkanı olan Uğur Tüfekçi ile Büyükşehir Belediyesinin Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a, ruhsat işlemlerinde yardımı dokunan Canik Belediyesi Başkanı Osman Genç birde çok değerli personeline herkesin huzurlarında bir defa daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

ESOB’un en büyük sivil toplum örgütünün olduğunu özellikle belirten Güler, “Birliğimizin mevcut hizmet binasına eski olduğundan ve konumu itibari ile şehire olan uzaklığından yeni bir bina yapma düşüncemiz oldu. Bu fikri oda başkanı olan arkadaşlarıma sunduğumda olumlu birşekilde karşılandı. THSS Samsun'un Küçük Sanayi Sitesinde Kooperatifine ait olan bu arsa yerinin hizmet binası olarak kullanımı için en uygun yer olduğunu değerlendirerek çalışmalara başladık.Arsanın alımından sonra yeni bir hizmet binası için proje çalışmaları başladı. Oda başkanı olan arkadaşlarımında fikrlerini alarak projeyi onayladık. Yapılan bu ihale sonrasında temelimizi atıp inşaata başlandı. Allah nasip ettiği sürece 2016 senesi Aralık ayı sonunda binamız hazır hale gelecek ve en kısa zamanda taşınma işlemlerini gerçekleştireceğiz. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Samsun'un en geniş sivil toplum örgütü. Yaklaşık olarak 36 bin üyesi olan bu topluluk devasa bir denge. Samsun’daki esnaf sanatkarlar bütün konualrda birlik ve beraberlik sağladılar. Bütün siyasilerle, resmi kurum kuruluşlarla, belediyelerle ilişkilerin güçlü olması için çaba sarf ediyoruz. Dün olduğu gibi şimdi de  gelecekte de bütün konularda üstlerine düşen sorumlulukları sonuna dek yerine getirecekler” diye konuştu.
Konuşmadan sonra inşaat mekanı gezildi. Kurban kesilerek dualar edilmesi ile program son buldu.

Son Güncelleme: 01.07.2016 17:38
Anahtar Kelimeler:
HizmetEsobEsnaf Sanatkar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.