banner388

Erkanat'tan Samsunhaber.com'a ziyaret " Samsunspor bu şehrin en büyük markasıdır!"

Samsunspor A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Erkanat, Samsunhaber.com'u ziyaret ederek flaş açıklamalarda bulundu.

Erkanat'tan Samsunhaber.com'a ziyaret " Samsunspor bu şehrin en büyük markasıdır!"

Samsunspor A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Erkanat, Samsunhaber.com'u ziyaret ederek flaş açıklamalarda bulundu.

30 Kasım 2019 Cumartesi 19:01
Erkanat'tan Samsunhaber.com'a ziyaret  " Samsunspor bu şehrin  en büyük markasıdır!"

HEDEFİMİZ ÖNCE SÜPER LİG

Samsunspor A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Yıldırım Holding İdari İşler Başkanı Mustafa Erkanat, Samsunhaber.com'u ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. Samsunspor'un emin ellerde olduğunu belirten Erkanat; "Çok net söylemek isterim ki, yüreğini ve sevgisini Samsunspor'a veren cesur yürek bir başkanımız var.  En büyük hedefi ise Samsunspor'u Anadolu'da 6. şampiyon yapıp, Avrupa kupalarında oynayan bir takım yaratmak istiyor. Sayın Yıldırım iş hayatında çıtasını  yüksek tutmuş bir kişilik. Büyük bir Holdingin başında olan bir isim. Böyle bir şahsiyetle Samsunspor'un küçük düşünmesi zaten beklenemez" dedi.

5 YILLIK MUKAVELE İMZALADIK

Samsunspor'un bu sene şartlar ne olursa olsun şampiyon olacağına tüm kalbiyle inandığını dile getiren Erkanat; "Çok değerli bir hocaya ve Samsun'un kendi evladına takımımızı teslim ettik. Ertuğrul Sağlam'ın gelişi önce Samsun'da büyük bir heyecan yarattı sonrasında ülkemizde büyük ses getirdi. Bildiğiniz gibi hocamızla 5 yıllık bir mukavele imzaladık. Burada Samsunspor'un ileriye dönük ne kadar büyük düşündüğünü ortaya koyduk. Geçmişi bir kenara bırakıp önümüze bakmak durumundayız. Futbolda  dün yoktur, bugün vardır. Önce şehir olarak asla yakışmadığımız bu ligden şampiyon olarak çıkıp çıtamızı yükseltmemiz gerekiyor" diye konuştu.

YILDIRIM'IN SÖZÜ HAVADA KALMAZ

Samsunspor'un Türkiye'de birçok kulüpte olmayan taraftar kitlesine sahip olduğunu sözlerine ekleyen Erkanat; "Bizler her zaman taraftarlarımızla gurur duyduk. Bu yüzden taraftarlarımıza vereceğimiz en büyük hediye şampiyonluktan başka bir şey olamaz. Bunu başarmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Hiç merak etmesinler ve en ufak bir kaygı duymasınlar onlara analarının ak sütü gibi helal olan şampiyonluğu hediye edeceğiz. Daha doğrusu süper lige çıkana kadar şampiyonluklar dilimizden gönlümüzden hiç düşmeyecek. Başkanımız söz verdi. Sayın Yıldırım'ın sözü asla havada kalmaz ve kalmayacaktır" şeklinde konuştu.

MEDYA BİZİM BÜYÜK GÜCÜMÜZDÜR

Samsun'un güçlü bir yerel medyaya sahip olduğunu bundan da çok büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Erkanat sözlerini şöyle tamamladı: "Bir şehir el ele gönül gönüle ve hep birlikte olduğunda kalkınır ve büyür. Samsunspor bu şehrin en büyük markası olduğuna göre hepimizin bu markaya sahip çıkması gerekir. Medya da bu işin en büyük figürlerinden bir tanesidir. Bu anlamda medyadan kulübümüz için her zaman destek bekliyor ve istiyoruz. Hiç bir gazeteci kardeşimiz kendi takmını hele hele Samsunspor gibi bir markayı bu ligde görmek istemez. Bu anlamda basına önemli görevler düşüyor. Ben bu desteği verdiğinizi zaten görüyorum."

Son Güncelleme: 11.12.2021 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mete Karayel 2019-11-30 20:28:40

kesinlikle katılıyorum, samsunspor şehir için çok önemli.