banner388

Erkan: Atakum bizim göz bebeğimiz

CHP Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Murat Erkan, Samsun Haber'i ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. 

Erkan: Atakum bizim göz bebeğimiz

CHP Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Murat Erkan, Samsun Haber'i ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. 

14 Aralık 2023 Perşembe 13:02
Erkan: Atakum bizim göz bebeğimiz

Karadeniz'in inci kenti Atakum'un sorunlarını, beklentilerini ve özlemlerini çok iyi bildiğini belirten Erkan, "Çok önemli sivil toplum örgütlerinde görev yaptım. Buralarda ciddi birikimler ve tecrübeler kazandım. Şimdi ise bu deneyimlerimi Atakum halkıyla buluşturup onlara hizmet etmek istiyorum" dedi.

CHP olarak hem Atakum'da hem büyükşehirde hem de diğer ilçelerde bu dönem partimizin kazanması için tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte büyük bir gayret içinde olacaklarını ifade eden Erkan, "Toplumda şöyle bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Bizim sadece Atakum Belediyemiz yok. Her belediyede iddialı adaylarımız olacak. Tüm belediyeleri kazanmak içinde hepimiz el ele gönül gönüle mücadele edeceğiz" diye konuştu. 

Murat Erkan sözlerine şöyle devam etti:

"Benim Samsun halkıyla ve Atakumlularla ciddi bir gönül bağım olduğunu düşünüyorum. Şahsıma gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Bu bana büyük bir sorumluluk yüklüyor. Partimizin teveccühü ile Atakum Belediye Başkan Adayı olursam çok büyük bir farkla Atakum'u kazanacağımızı ve yeni bir tarih yazacağımızı söylemek isterim."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal Turgut 2023-12-14 13:51:10

Murat bey Atakum Belediye Başkanlığına yakışır bence bütün partilerin adayları içinde en iyi iş çıkarabilecek başkan adayı Murat bey.

Avatar
sağlıkçı 2023-12-14 17:18:55

murat erkan candır kimseyi ötekileştirmez görev adamıdır mesai arkadaşım olarak başarılar diliyorum