banner388

Erhan Usta vatandaşların sorununu dinledi

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Çarşamba ilçesi Şenyurt Mahallesi halkının sorunlarını dinledi.

Erhan Usta vatandaşların sorununu dinledi

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Çarşamba ilçesi Şenyurt Mahallesi halkının sorunlarını dinledi.

28 Ağustos 2017 Pazartesi 13:49
Erhan Usta vatandaşların sorununu dinledi

Samsun haber - MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün, Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, Çarşamba'da bir dizi ziyarette bulundu. İlk olarak Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney'i ziyaret eden Usta, ilçedeki sorunları giderilmesi için fikir alışverişinde bulundu. MHP Grup Başkanvekili Usta sorunların giderilmesi için gereken yardımı yapacağını belirtti. Daha sonra Usta ve beraberindeki heyet Şenyurt Mahallesi’nde vatandaşlarla biraraya geldi. 

Mahalle muhtarı Hasan Tahsin, kendilerine haksızlık yapıldığını söyleyerek mağduriyetlerinin giderilmesi gerektiğini vurguladı. 

"TBMM'YE TAŞIYACAĞIM"

Usta MHP grup başkanvekili Erhan Usta, burada yaptığı konuşmada, "Şayet ortada bir mağduriyet ve haksızlık varsa bununla ilgili çalışma yapmak bizim önemli işlerimizden birisidir. Çarşamba veya Samsun’un diğer ilçelerinde veya mahallelerinde olası sorunları çözmek Samsun Milletvekillerinin yani bizlerin sorumluluğudur. Konuyla ilgili olarak üzerimize düşeni yapacağınızdan şüpheniz olmasın, ilgili bakanlık ve bürokratlarla görüşerek bu durumun düzeltilmesi için elimden geleni yapacağım hatta gerekirse TBMM gündemine getireceğim" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.