banner388

Erhan Usta, Fuat Köktaş'a fındık fiyatları konusunda ateş püskürdü

Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta, fındık fiyatları konusunda AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ı kınayarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Erhan Usta, Fuat Köktaş'a fındık fiyatları konusunda ateş püskürdü

Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta, fındık fiyatları konusunda AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ı kınayarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

20 Temmuz 2019 Cumartesi 11:56
Erhan Usta, Fuat Köktaş'a fındık fiyatları konusunda ateş püskürdü

Samsun Milletvekili Erhan Usta, fındık fiyatlarını geçen sene ziraat odaları açıklamayın dediği için geç açıkladık diyen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş’ı kınayan bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesaplarından yayınladığı açıklamada Usta, Köktaş’a “Sen nerenin milletvekilisin? Hangi mecliste milletvekilisin?” diye sordu. 

SEN NERENİNİN VEKİLİSİN?

Erhan Usta konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Fındık fiyatlarının geçtiğimiz seneki seyriyle alakalı adeta ziraat odalarına iftira atan, fındık üreticilerinin sıkıntılarını gündeme taşıyanları ucuz siyaset yapmakla suçlayan AKP Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ı kınıyorum!

"Ziraat odaları, geçen sene fındık fiyatı açıklanmamalı dediği için geç açıklandı" diyen Fuat Köktaş nerenin vekilidir? Hangi mecliste milletvekilidir? Diyelim, dışarı çıkmıyor, meclise de gelmiyor, gazete de mi okumamaktadır? Tarihleriyle oda başkanlarının söyledikleri ortada...

FINDIK ÜRETİCİSİNİ SAVUN

Geçen sene Cumhurbaşkanı'nın 1 Kasım itibariyle TMO'nun 14 TL'den fındık alımına başlayacağını açıkladığı 26 Ekim tarihine kadar fındık fiyatlarının ortalama 12 TL seviyesinde seyrettiği ortada...Yalan yanlış bilgiler verip iftiralar attığı yetmiyor gibi, borç içindeki üreticinin 12 TL'den sattığı fındığı, mahsül üreticinin elinden çıktıktan sonra başkalarının 18 TL'ye kadar sattığını da iftiharla söylüyor. Çiftçinin emeğinin nasıl sömürüldüğünü ifşa ediyor!

Verdiğim fındık önergesinde, koltukta büzülen ve elini gizleyerek red oyu kullanan Fuat Köktaş'a tavsiyem, ucuz siyaset yapmasın, memleketinin vekili olsun, üreticisinin hakkını savunsun, bir an önce TMO’un hakkaniyetli bir alım fiyatı açıklaması için çalışsın.”

Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK

Son Güncelleme: 20.07.2019 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Totti 2019-07-20 12:55:58

Atma Erhan usta atma bunlar başımızdaysa senin gibiler yüzünden

Avatar
Adalet 2019-07-20 13:12:34

Usta dedik sana, belediye seçimlerinde karşı tarafı kazandırdın. Şimdi hâlâ konuşuyorsun. Artık senin de modan geçti Erhan cım.

Avatar
Canik 55 2019-07-20 13:41:06

Hepinizin yaptığı şey ucuz Siyaset. Neden kayıkçı kavgası yapıyorsunuz. Samsun'lu 31 Mart'ı unuttu sanmayın günü gelince cevabını verecektir. Zaman her şeyin ilacıdırderdi Büyüklerimiz.

Avatar
yunus riza 2019-07-20 18:26:52

erhan usta akpnin oyuncagi .kim inanir sana Kadir inanirdan baska...bugun Samsunun bu halde olmasdinda payin buyuk..git kum da oyna.

Avatar
arabul 2019-07-20 17:54:42

erhan usta ucuz siyaset yapan sensin belediye secimlerinde aldın parayı akp den yalandan belediye bşk adayı oldun ki akp li isim kazansın diye ne senden ne fuat dan bu şehre bir yararınız olmaz ucuz siyasetin adamları sizi birbirinize havlamayın boşuna zamanı gelecek sizde siyasi mezarlık olacaksınız

Avatar
ali kara 2019-07-20 18:09:57

doğru söze ne denir sayın Köktaşı düğün ve cenaze törenleri dışında gören varmı ???

Avatar
samsun 2019-07-20 18:00:41

erhan usta bu samsunlunun başına ne gelirse sorumlu sensin aldın paraları fuattan şimdi dansözlük yapma

Avatar
Sayın Usta 2019-07-20 14:04:59

Köktaş Samsun’un sahibidir kendisine kafa tutan vekilleri liste dışı bıraktırabiliyor bence siz de bir dahaki dönem yoksunuz.. Köktaş ı Bakan olarak görmek istiyoruz ..

Misafir Avatar
Bektaş Giller 2019-07-20 18:56:07 @Sayın Usta

Haklısın Köktaş bey in herşeyden haberi var ..

Beğenmedim! (1)