banner388

Erhan Usta'dan Devlet Bahçeli'ye mesaj

Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta, sağlığına kavuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Erhan Usta'dan Devlet Bahçeli'ye mesaj

Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta, sağlığına kavuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye geçmiş olsun dileklerini iletti. 

14 Ekim 2019 Pazartesi 16:07
Erhan Usta'dan Devlet Bahçeli'ye mesaj

MHP'den ihraç edilen ve Devlet Bahçeli ile aralarının bozuk olduğu bilinen Erhan Usta, geçtiğimiz günlerde rahatsızlaşarak hastaneye kaldırılan Devlet Bahçeli'ye geçmiş olsun dileklerini iletti.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Erhan Usta şu ifadelere yer verdi: 

"Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin sağlığına kavuşmuş olmasından büyük memnuniyet duydum. Bütün MHP camiasına geçmiş olsun diyor Sayın Genel Başkanın görevine sağlıkla devamını temenni ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canik 55 2019-10-14 16:12:00

Araları bozuktu da onun için mi Bağımsız aday olarak mhp ittifakına seçim kazandırdı? Millet aptal değil her şeyi biliyor görüyor. Yemezler...

Avatar
candan sayar 2019-10-14 17:39:53

usta cikti meydana isler kotu gidiyor ...bi akp ye bi mhp ye..

Avatar
Ali 2019-10-14 16:15:07

Bi sus ya her firsatda firlama ortaya. Bağimsiz aday olarak sattin samsunu kazanamayacagini bilerek böldün oylari. Eyt dedin kahraman olacakken hikaye oldun senden utaniyoruz. Sen ama dolaşmaya ortalikda oraya buraya hala yaranmaya utanmiyon. Bahceliye yag yak Erdogana selam cak yani her devrin şamar oglani

Avatar
NOsman 2019-10-14 16:36:42

Geçmiş olmasın.

Avatar
Reelist Samsunlu 2019-10-15 10:46:17

arkadaşlar siz ne diyosunuz ya yok akpye çalışmış yok oyları bölmüş Allah aşkına siz inanıyomusunuz Hayati Beyin seçim kazanacağına şahsım adına Erhan Ustaya oy verdim yine açıklıkla söylüyorum Erhan Usta olmasaydı hiç oy kullanmayacaktım etrafımda bir dünya insan var aynı görüşte olan Erhan Usta davasını satmadı sözüm meclisten dışarı bazıları gibi onurlu bir duruşla bağımsız aday oldu sizin düşüncenize bak ya :) erhan ustanın aldığı oy iyi partiyemi geçecekti :)

Avatar
kenan 2019-10-15 16:29:12

eyt nerde kaldı ey bahcelı soz verdındı ne oldu erkek sozler

Avatar
Olmuyor usta 2019-10-15 22:19:04

Daldan dala konuyorsun. Her tarafa göz kırpıyor ve göze batıyorsun. Proje olma ihtimalin % 50 nin üzerine çıktı bilesin

Avatar
ÖZ SAMSUNLU 2019-10-21 14:35:30

Erhan Usta olmasa Mustafa Demir başkan seçilmeyecekti diyenleri anlamak mümkün değil! Bu kesim, CHP ve İyi Partili genel de… Erhan Usta, aday olmasa kim kazanacaktı, Hayati Tekin mi? Ya da Erhan Usta, İyi Parti’den aday olsa, MHP’lilerden ve AK Partililerden aldığı oyu alabilecek miydi? Kaldı ki, Erhan Usta, Mustafa Demir'in karşısına çıkan ilk aday. Asıl burada Millet İttifakına tepki göstermek gerekir, illa gösterilecekse… Hiçbir şansları yokken neden aday çıkardı ki Millet İttifakı? Erhan Usta, Mustafa Demir’in karşısına tek aday ve bağımsız olarak çıksaydı, ancak o zaman mümkün olurdu. Hayati Tekin’e de bir parantez açmak lazım, 60 gün boyunca çıkamadığı televizyon kanalına, son hafta biri kendi evinin mutfağından canlı olmak üzere kaç tane programa çıktı? O programlarda Hayati Tekin “Bana oy vermeyeceksiniz, Usta'ya da vermeyin, Demir'e verin" diye bangır bangır bağırdı son hafta… CHP’liler, İyi Partililer Usta’ya laf edeceğine, kendi yaptıkları hataya ve kendi adaylarının konuşma