banner388

Erdoğan Tok ve Hasan Togar'dan bayram mesajı

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Kurban Bayramı sebebiyle vatandaşların bayramını kutladı.

Erdoğan Tok ve Hasan Togar'dan bayram mesajı

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Kurban Bayramı sebebiyle vatandaşların bayramını kutladı.

11 Eylül 2016 Pazar 19:51
Erdoğan Tok ve Hasan Togar'dan bayram mesajı

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Kurban Bayramı sebebiyle yayınladığı bayram mesajında, “Bizlere, Hz.İbrahim ve Hz. İsmail’in sadakat ve teslimiyetini anımsatan Kurban ibadeti, bir taraftan kişinin Allah’a yakınlaşmasını ifade ederken, öte yandan toplumda kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma bilincinin artmasına, sevgi ve dostluğun gelişmesine olanak sağlar. Kurban bayramı bizlere, ibadetlerin Allah’a bağlılığı ifade ettiğini, elimizdeki malın ve gönlümüzdeki sevginin paylaştıkça artacağını, kestiğimiz kurbanların et veya kanının değil, bizim takvamızın Allah’a varacağını öğreten müstesna zamanlardandır. Rabbime, kendisine sunulan tüm kurbanları kabul buyurması; kurbanları, hem zat-ı Celal’ine, hem de birbirimize yakınlaşmamız için bir aracı kılması için dua ediyor; bu duygular içinde bütün halkımızın ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Kardeşliğimizi daha da pekiştiren bu güzel bayram sevincinin ülkemize, milletimize, İslam âlemine, tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini Rabbimden diliyorum" dedi.
Hasan Togar, “Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum”
Bayram dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini önemseyen, bu yaklaşımlarla düşünen, tasarlayan ve hayatlarına temas eden bir misyon ile kendini devamlı geliştiren, yenilikçi ve nitelikli insan oluşumuna katkı sağlamayı hedef edinmiş olan vakfımız, değerlerimize büyük önem vermektedir. Önemli ve canlı tutulması gereken birçok değerlerimiz vardır. Dini bayramlarımızda bunların en önemlileridir. Birbirimize şuankinden daha çok sarılmalıyız. Biz sevgiyle yoğrulmuş bir milletiz. Bizim sevgimiz, vatan, millet aşkımız tüm hainlikleri bertaraf edecektir. Ülkemiz zorlu bir süreçten geçmektedir. Hepimiz kenetlenmek, el ele, gönül gönüle vermek zorundayız. Dünyada barışın ve huzurun hakim olması, İslam coğrafyasında akan kanların artık durması ise en önemli temennimiz olmaktadır. Geçtiğimiz bu zorlu süreçte şehitlerimize Allah’tan Rahmet yakınlarına sabırlar diliyoruz. Gazilerimize acil şifalar temenni ediyoruz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, aileleri bizim en kıymetlimiz. Bu duygu ve düşüncelerle kurban ve dualarımızın kabul olmasını temenni ediyor. Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” şeklinde konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
BayramTokTogar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.