banner388

Erdoğan: 2023 Türkiye'sini beraber inşa edeceğiz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Samsun'da yaptığı konuşmada, "2023 Türkiye'sini beraber inşa edeceğiz" dedi.

Erdoğan: 2023 Türkiye'sini beraber inşa edeceğiz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Samsun'da yaptığı konuşmada, "2023 Türkiye'sini beraber inşa edeceğiz" dedi.

20 Mayıs 2019 Pazartesi 10:42
Erdoğan: 2023 Türkiye'sini beraber inşa edeceğiz

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 100. Yıl Törenleri için Samsun’da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜYAP Fuar Merkezi’nde gençler ve sporcularla iftar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalara yer verdi.

BERABER İNŞA EDECEĞİZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Unutmayın, her milletin bir hedefi, davası, uğruna ölümü göze aldığı bir kızılelması vardır. Bizim kızılelmamız da muasır medeniyetler seviyesinin üzerinde büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasıdır. Tarih yazan, çağ açıp çağ kapatan, tüm insanlığın umudu bu milleti tekrar liderliğe taşımaktır. Biz son 17 yılda milletimizin kollarına vurulan prangaları tek tek parçaladık. Öz yurdunda yıllarca parya muamelesi gören insanımıza yeniden özgüven aşıladık. Saldırılar ne kadar büyük olursa olsun. Hasımlarımız ne kadar güçlü olursa olsun her türlü zorluğun üstesinden gelinebileceğine dair inancı 82 milyonun tüm fertlerine kazandırdık. Şayet bugün pasaportu itibarlı, bölgesinde ve dünyada kendinden söz ettiren bir Türkiye varsa bu son 17 yılda atılan adımların neticesidir. Şayet bugün ‘dünya 5’ten büyüktür’ gerçeğini cesaretle dillendiren bir Türkiye varsa bu son 17 senede sağlanan özgüvenin eseridir. Bugün dünyanın neresinde olursa olsun haksızlık, hukuksuzluk, adaletsizlik karşısında sesini yükseltebilen bir Türkiye varsa bu hepimizin ortak başarısıdır. Şayet bugün Filistin davasını sahiplenen, Afrika’ya el uzatan, Orta Asya ve Balkanlar’daki kardeşlerine sahip çıkan bir Türkiye varsa bu ekonomi ile beraber diplomaside de imza attığımız zaferlerin meyvesidir. Türkiye bugünkü seviyelere akrebin kıskacından geçerek gelmiş, tüm kazanımlarını bedel ödeyerek elde etmiştir. Ülkemizin bu kazanımlarının tamamı sizlere aittir, sizlere emanettir. Allah ömür ve imkan verirse 2023 Türkiye’sini birlikte inşa edeceğiz. 2053 ve 2071 Türkiye’sinin mimarları ise sizler olacaksınız. 1071’de Malazgirt’te, 19 Mayıs 1019’da Samsun’da yükseltilen mücadele sancağını istikbale sizler hazırlayacaksınız. Türkiye’ye hizmet bayrağını sizler devralacak ve 19 Mayıs ruhu ile daha ileriye götüreceksiniz.” 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 2019-05-20 11:32:11

Esnaf bitmis milletin elektirigi suyu kesiliyo is yok ne anlatiyon sen bos bos konusuyorsun yaziklar olsun size

Avatar
Adnan 2019-05-20 14:27:00

2023 diye diye acınacak hale düşürdünüz. Hazinede para kalmadı , artık işçilerin tazminatlarında gözünüz.bırakın insanları avanak yerine koymayı karnımız yalanlarınıza doydu artık.

Avatar
Serhat 2019-05-20 11:37:21

Şimdi sormazlarmı Sn. Cumhurbaşkanı 2019'u inşa ettiniz dolar 6 tl ve pazarlar piyasalar malum haziran seçimlerinde demiyormuydunuz Türkiye çok büyük olacak herşey ucuzluyacak diye yani sizin dediklerinize inanan kesim kusura bakmayın beter olmaya suriyelilerden dahada beter olmaya mahkumdur!

Avatar
Kürşat 2019-05-20 14:47:38

Adam adam, adam diye yazılır RECEP TAYYİP ERDOĞAN diye okunur

Misafir Avatar
SAMSUNLU 2019-05-21 01:48:39 @Kürşat

YALAKA YAĞDANLIK

Beğenmedim! (0)