banner388

Epilepsi hastası Ayşe’ye damatsız düğün

Samsun'da epilepsi hastası Ayşe’ye damatsız düğün yapıldı.

Epilepsi hastası Ayşe’ye damatsız düğün

Samsun'da epilepsi hastası Ayşe’ye damatsız düğün yapıldı.

04 Ağustos 2023 Cuma 09:42

Samsun’da yaşayan Yadigar Asıl (40), gelin olmak isteyen epilepsi hastası kızı Ayşe Aydın (22) için temsili düğün organizasyonu düzenledi. Dans edip arkadaşlarıyla eğlenen Ayşe, unutulmaz bir gün yaşadı.

İlkadım ilçesinde bulunan bir düğün salonu, sıra dışı bir düğüne ev sahipliği yaptı. Tek hayali gelin olmak olan Ayşe için her şey düşünüldü. Gelin arabası süslendi, düğün salonu hazırlandı. Heyecanlı bir şekilde sahneye çıkan Ayşe, düğündeki ilk dansını dayısı Ali Asıl ile yaptı. Akabinde çalan şarkılarla coşan Ayşe, mutlu ve coşkulu anlar yaşadı. Düğüne katılarak Ayşe'ye takı takan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ise Ayşe'nin mutluluğu paylaştığını söyledi.

"TEK HAYALİ GELİN OLMAKTI"

Anne Yadigar Asıl, "Ayşe çok hayal etmişti. Çok heves etti ve ben de onu kırmadım. Çok gelin olmak istiyordu ve sürekli evde gelin oluyordu. Biz de böyle bir şey yapmaya karar verdik. O mutlu oldukça ben daha çok mutlu oluyorum. Tek hayali gelin olmaktı. 21 yaşını doldurmasını bekledik. Damat istemedik" dedi.

Gelinlik giyen Ayşe ise çok mutlu olduğunu ifade etti.

Son Güncelleme: 04.08.2023 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2023-08-04 22:23:21

Benim kızım bu hastalık tan kurtuldu çok şükür inşAllah bu yavrucakta kurtulur