banner388

EMŞAV ve PEDER’den ortak bahçe

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilciliği ile Türkiye Polis Emeklileri Derneği (PEDER) Samsun Şube Başkanlığı vakfın arkasında bulunan boş araziyi bahçeye çeviriyor.

EMŞAV ve PEDER’den ortak bahçe

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilciliği ile Türkiye Polis Emeklileri Derneği (PEDER) Samsun Şube Başkanlığı vakfın arkasında bulunan boş araziyi bahçeye çeviriyor.

06 Temmuz 2017 Perşembe 16:47
EMŞAV ve PEDER’den ortak bahçe

Samsun HaberEMŞAV Karadeniz Temsilciliği ile PEDER Samsun Şube Başkanlığı, dernek binalarının arkasında bulunan boş araziyi İlkadım Belediyesinin de destekleriyle bahçe düzenlemesini yaparak emeklilerin, şehit yakınlarının ve gazilerin hizmetine sunuyor.

Vakıf binasının arkasındaki boş araziyi değerlendirmeye çalıştıklarını belirten EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, “EMŞAV ve PEDER ile işbirliği yaparak 2 derneğimizin ortaklaşa kullanacağı bir mekan oluşturduk. Vakfımızın arkasında bulunan boş alanda emeklilerimizin, şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin faydalanabileceği bir bahçe haline getiriyoruz. Burada şehit yakınlarımız, emeklilerimiz ve gazilerimiz oturup dinlenme ve sohbet etme imkanları olacak. Burada bize en büyük desteği İlkadım Belediye Başkanlığı yapmıştır. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Şuan inşaat aşamasındadır. Yaklaşık olarak burası 2-3 gün içerisinde bitecek olup, emeklilerimizin, şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin hizmetine sunacağız. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

EMŞAV VE BÜYÜKŞEHİR’DEN ORTAKLAŞA PROJE


EMŞAV ve Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa düzenleyeceği bir proje hakkında da bilgi veren Erim, “Samsun Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ortaklaşa bir proje hazırladık. Önümüzdeki hafta inşallah bu projemizi hayata geçireceğiz. İlçelerimizde ikamet eden şehit yakınlarımız ve gazilerimizi Samsun’da bilgilendirme ve gezi toplantısı yapmayı düşünüyoruz. İlçelerimizdeki şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi günübirlik olarak evlerinden alıp, Samsun’a getireceğiz. Samsun’da bir kahvaltı yapıp, daha sonra vakfımızda genel bir bilgilendirme yapacağız. Daha sonra Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu şehit ve gazi anı evini gezip orada bir toplantı yapacağız. Ardından yeni Emniyet Müdürlüğümüzün binasını şehit yakınlarımız ve gazilerimiz ile birlikte gezeceğiz. Bu projemize Büyükşehir Belediye Başkanlığımız ve İl Emniyet Müdürlüğümüz destek veriyor” diye konuştu.

Haber: Merve DEMİROK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.