banner388

Eminevim Samsun Şube Müdürü İsmail Akın: Hayalimiz herkes için mutlu bir yuva!

Eminevim Samsun Şube Müdürü İsmail Akın, dün gece müşteriler ve şube personelle yemekte bir araya geldi. Akın, ''Yüzbinlerce ailenin daha faize bulaşmadan ev sahibi olması için gece gündüz çalışıyoruz. Çünkü bizim ortak bir hayalimiz var ve o da "Türkiye'de herkes için mutlu bir yuva" açıklamasında bulundu.

Eminevim Samsun Şube Müdürü İsmail Akın: Hayalimiz herkes için mutlu bir yuva!

Eminevim Samsun Şube Müdürü İsmail Akın, dün gece müşteriler ve şube personelle yemekte bir araya geldi. Akın, ''Yüzbinlerce ailenin daha faize bulaşmadan ev sahibi olması için gece gündüz çalışıyoruz. Çünkü bizim ortak bir hayalimiz var ve o da "Türkiye'de herkes için mutlu bir yuva" açıklamasında bulundu.

11 Ocak 2020 Cumartesi 11:28

Dün akşam Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi Piramit Restorantta düzenlenen yemekte Eminevim müşterileri ve şube personelleri biraraya geldi. Samsun Şube Müdürü İsmail Akın, burada yaptığı konuşmada, Faizsiz Elbirliği Sistemi’ni Türkiye’de kurarak yüz binlerce kişiyi ev ve araç sahibi yaptıklarını, her geçen gün yeni bir rekora imza attıklarını dile getirdi.

İsmail Akın'ın organizasyonda yaptığı konuşma şu şekilde;

EMİMEVİM 30 YILLIK GÜVENİN VE TECRÜBENİN ADI 


''Kıymetli misafirlerimiz, değerli çalışma arkadaşlarım, Bugün sizleri ağırlamaktan ve sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 30 yıldır sektörde güvenin ve tecrübenin adı olan, faizsiz ev alma sisteminin mucidi Eminevim ailesi olarak, sizlerin ailemize katılımınız ve ailemizin birer üyesi olmanız bizleri onurlandırmaktadır.

Her yıl daha da büyüyen bir aile olarak bugüne kadar Eminevim ile toplamda 153 bini aşkın insanı ev ve araç sahibi yaparak hayallerine kavuşturduk. Kurucumuz merhum Emin Üstün Beyefendi’nin 30 yıl önce geliştirdiği Faizsiz Elbirliği Sistemi ile günümüze kadar on binlerce insanın faize bulaşmadan, tasarruf sağlayarak, kendi gelirine göre taksitlerini ödeyerek ev ve araç sahibi olmasına vesile olduk.

2019 YILINDA 21 BİN 183 TESLİMAT


Faiz ve kredi koşulları göz önüne alındığında dar ve orta gelirli ailelerin ev ve araç sahibi olması zorlaşırken, Elbirliği Sistemi bunu kolaylaştırmıştır. Günümüzde ev ve araç alımında başarılı bir model olan Elbirliği Sistemi, mevcut finansal sistemlere de başarılı bir alternatif olmuştur. Geride bıraktığımız 2019 yılında öncüsü olduğumuz sektörde büyük rekorlara imza attık. 2019’da 11 bin 195’i konut, 9 bin 988’i araç olmak üzere toplam 21 bin 183 teslimat gerçekleştirerek yen bir rekor kırdık ve sektörde bir yılda yapılmış en yüksek teslimat sayısına ulaştık.

BAŞTA SAMSUN OLMAK ÜZERE 81 İLDE HİZMET


Şube sayımızıda Türkiye’nin dört bir yanında genişlettik ve Samsun başta olmak üzere 81 şehre 120 şubeyle hizmet vermeye başladık. Konut teslimatları ayda bini aşan ve sektörde ilk kez toplam 150 bininci teslimata ulaşan Eminevim, yaptığı teslimatlarla sektördeki güçlü liderliğini bir kez daha göstermiştir.

ÜLKE EKONOMİSİNE 3,5 MİLYAR KATKI


2019 yılında %60 büyüme gösteren Eminevim, Aralık ayını da rekorla kapattı. Sektörde ilk defa 2 binin üzerinde teslimat gerçekleştiren firma olan Eminevim, Aralık ayında 1.046 konut ve 1.137 araç teslimatına imza atarak 2 bin 135 kişiyi hayallerine kavuşturdu. 2019 yılında gerçekleştirdiğimiz toplam teslimatlarla ülke ekonomisine ise 3,5 milyar TL katkı sunduk.

Kurucumuz Emin Üstün Beyefendi’nin 30 yıl önce açtığı bu yolda durmadan Elbirliği'yle ilerliyoruz ve Elbirliği'yle yüzbinlerce ailenin daha faize bulaşmadan ev sahibi olması için gece
gündüz çalışıyoruz. Çünkü bizim ortak bir hayalimiz var ve o da "Türkiye'de herkes için mutlu bir yuva" hedefimizdir.

Bu vesileyle geçtiğimiz günlerde ahirete irtihal eden, hayatını insanlara hizmete adayan, Faizsiz Elbirliği Sistemi’ni Türkiye’de kurarak yüz binlerce kişiyi ev ve araç sahibi yapan, hayırsever iş insanı, şirketimizin kurucusu ve çok kıymetli büyüğümüz Emin Üstün Beyefendi’yi rahmetle anıyorum. Rabbim mekanını cennet eylesin. Bu anlamlı akşam yemeğine katılımızdan dolayı hepinizi saygıya selamlıyor, güzel bir akşam geçirmenizi diliyorum.''

Son Güncelleme: 11.01.2020 13:53
Anahtar Kelimeler:
SamsunEminevim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.