banner388

Elif Coşkun Bilgin: Birlikte Samsun’uz

AK Parti Milletvekili Adayı Elif Coşkun Bilgin, ”Birlik ve beraberliğimiz daim oldukça sırtımız yere gelmeyecektir. Biz birlikte Samsun'uz, birlikte Türkiye'yiz” dedi.

Elif Coşkun Bilgin: Birlikte Samsun’uz

AK Parti Milletvekili Adayı Elif Coşkun Bilgin, ”Birlik ve beraberliğimiz daim oldukça sırtımız yere gelmeyecektir. Biz birlikte Samsun'uz, birlikte Türkiye'yiz” dedi.

06 Haziran 2018 Çarşamba 16:52
Elif Coşkun Bilgin: Birlikte Samsun’uz

Samsun haber - Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Elif Coşkun Bilgin, kentin saklı cenneti olarak anılan Ayvacık ilçesini ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe ile birlikte halı ve esnafı gezen Bilgin, “AK Parti’nin hizmetleri saymakla bitmez. AK Parti her zaman değişimin ve gelişimin öncüsü olmuştur, olmaya da devam edecektir" dedi.

24 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğuna değinen Bilgin, "Her seçim çok önemlidir, ancak bu seçim daha da önemli. Ancak görüyorum ki Ayvacık ve diğer ilçelerimiz genciyle, yaşlısıyla 'Birlik, Bereket, Bolluk için 24 Haziran’a hazır.' Güçlü meclis ve güçlü hükümet ile güçlü Türkiye yolunda devam edeceğiz. İnşallah Samsun'umuz ve Türkiye'miz istikrarlı bir yönetimle bu güne kadar aldığı hizmetleri daha da katlayacaktır" dedi.

Birlik ve beraberliğin önemine değinen Bilgin, "Biz büyük bir ülkeyiz, büyük bir toplumuz. Hep birlikte güçlüyüz. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Ülkemiz ve milletimiz üzerinde oyunlar oynamaya çalışanlara karşı bundan sonra da bir olacağız, beraber olacağız. Birlik ve beraberliğimiz daim oldukça sırtımız yere gelmeyecektir. Biz birlikte Samsun'uz, birlikte Türkiye'yiz. Dolayısıyla bu büyük ülkenin Cumhurbaşkanı da, Meclis'i de güçlü olmalıdır" diye konuştu.


Ayvacık’ın doğal bir turizm alanı olduğunu ifaden eden Bilgin, "Ayvacık müthiş bir doğa turizmi potansiyeline sahip. Ayvacık, bakir doğası ve misafirperver halkıyla her turistin seveceği doğal bir turizm alanıdır. Trekking, offroad, bisiklet, yürüyüş, balık tutma gibi doğa sporları geliştirilebilir. Bu potansiyel konaklama tesisleri, ulaşım imkanlarının artırılması ve tanıtımla değerlendirilebilir. Ayrıca engebeli bir araziye sahip olan Ayvacık’ta hayvancılık mutlaka geliştirilmelidir. Eğer seçilirsem ilçelerimizin bu potansiyellerini değerlendirmek için projeler geliştireceğim" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.