banner388

Ekranda katliam tartışması 

Analist ve köşe yazarı Hüseyin Kurt, katıldığı “Mehmet Yazıcı ile Uyan Samsun” programında Bafra'da yer alan Kuş Cenneti'ndeki kuş katliamı ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Ekranda katliam tartışması 

Analist ve köşe yazarı Hüseyin Kurt, katıldığı “Mehmet Yazıcı ile Uyan Samsun” programında Bafra'da yer alan Kuş Cenneti'ndeki kuş katliamı ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

07 Ocak 2019 Pazartesi 17:45

Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı'nın hazırlayıp sunduğu “Uyan Samsun” programına katılan Hüseyin Kurt’un açıklamaları büyük yankı uyandırdı.

Bafra ilçesinde bulunan Kuş Cenneti'nde yaşanan ördek katliamıyla ilgili konuşan Kurt, yasak olduğu halde kaçak avcıları değil, failleri yakalayamayan yetkilileri suçlayınca tartışma çıktı. Program sırasında Yazıcı ve Kurt’un zaman zaman sertleşerek tartıştıkları görüldü.    

KUŞ CENNETİ'NDE NELER YAŞANDI?

Geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda Samsun'un Bafra ilçesi Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde 50’den fazla kuş, kimliği belirsiz kişiler tarafından vurulmuş halde bulundu. 

Üç kişi tarafından katledildiği iddia edilen kuşları bulan ve kameraya kaydeden görevlilerin kayıt sırasında kaçak avlananlara hakaret etmesini eleştiren Kurt, birbirinden şaşırtıcı ifadeler kullandı. Kurt, kamera kayıtlarında kuşları katlettikten sonra kayıplara karıyan kaçak avcılara hakaret eden görevliler hakkında soruşturma açılmasını da doğru bulduğunu söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2019-01-08 09:17:18

arkadaşlar lütfen iyi araştıralım milli parklar yetkilileri işi ranta döktüler orada parayla ava adam sokuyorlar lütfen araştırın cengiz denilen şeflerini iyi sorgulasınlar kameraların olduğu yerden avcı cesaret edip kaçak av yapmazzzz

Avatar
Misafir 2019-01-07 23:06:46

Demekki yasak çözüm değil. Belli bir bölge yaban hayatı geliştirme sahası olarak korunsa ve Belli bir bölgede de belgeli avcıların avlanmasına izin verilse bu sorunların hiç birisi yaşanmaz. Bölge insanları doğup büyüdükleri yerlerde gezemez hale geldi. Ne yapsın bu insanlar kötü alışkanlıklar mı edinsinler. İnsanları bu kadar sıkboğaz etmenin bir anlamı yok. Umarım değerlendirirsiniz......

Avatar
hüseyin 2019-01-08 15:44:06

buradaki en büyük yanlış 56 000 hektrar alanın bir kısmı ramsara verildi diğer kısmınıda uneskoya peşkeş çekiyorlar ramsar iran a ait uneskoda fransa ya ait bizim topraklarımızı biz koruyamıyoruz gavura peşkeş çekiyoruz ve en önemlisi göl kısmını yasakladın eyvAllah en azından çeltik tarlalarını ava açınki insanlar yasaga saldırmasın geçen yıla kadar açık olan avlaklar tamamen yasaklandı sonuç ortada