banner388

Ek bütçe talebine İYİ Parti engeli!

Samsun'un Atakum Belediyesi'nin ek bütçe talebi, İYİ Parti'li meclis üyelerinin karşı oylarıyla reddedildi.

Ek bütçe talebine İYİ Parti engeli!

Samsun'un Atakum Belediyesi'nin ek bütçe talebi, İYİ Parti'li meclis üyelerinin karşı oylarıyla reddedildi.

05 Ağustos 2023 Cumartesi 12:52
Ek bütçe talebine İYİ Parti engeli!

Atakum Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı bugün Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci

başkanlığında yapıldı. Mecliste komisyonlardan gelen 8 madde görüşüldü. Atakum Belediyesi'nin ek bütçe talebi, ittifak yapmış olduğu İYİ Parti'li meclis üyeleri tarafından reddedildi. AK Parti ve MHP’nin de ret oylarıyla birlikte ek bütçe talebi kabul olmadı.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci meclis üyelerine hitabında, "Bu meclisin bütçesini onaylamamak, görevi kötüye kullanmaktır. Tüm Türkiye'de belediyeler ve devlet ek bütçe yaparken, Atakum Belediyesi'ne karşı bir tavır alınmıştır. Belediye imkanları kısıtlanırken çalışan işçi ve memurların maaşlarını ödeme konusunda zorlanılacaktır. Ayakta durmaya çalışan Atakum Belediyesi her şeye rağmen bu süreci de atlatacaktır" dedi.

Mecliste, doğalgaz protokolüyle ilgili teklif ise Cumhur İttifakı'nın oylarıyla kabul edildi.

Son Güncelleme: 18.08.2023 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atakum 2023-08-04 23:35:25

İYİ Parti kendi adayına oynamaya başladı seçim hazırlığı , ama yanlış yapıyor iyi parti , çalışanları düşünmüyorlar aslında iyi partiye verecektim oyumu ama bu saatten sonra vermem chp ye verecem , hırsız akpve mhp tarafını tuttukları için.

Avatar
Samet 2023-08-04 23:20:44

Mağduriyet yapmayın lütfen maaşlar odenır atakum belediyesı gelırleeı mükemmel onemlı olan duzgun kullanmak. Bu arada bencede düzgün olanı yapmıs ek bıtce nedir yani gerek yoktur şuanda.güzel duruş sergilemiştir iyi partili olmadığım halde tebrik ederim

Misafir Avatar
Atakumlu 2023-08-05 15:03:57 @Samet

Daha halen eski akp li başkan döneminden kalan borclar ödeniyor haberiniz olsun ödenen borclar ve ödenmesi beklenen borclar akp li şirketler ondan haberiniz varmı , halka hizmet göstermişler ama içeriden kasayı patlatmışlar ve şuan akplilere borc ödeniyor ,

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ellibeş 2023-08-05 13:48:06

Verin verin ek bütçe verin daha çok etkinlikler düzenlesin şarkıcı tükücü danscı birileri yolunu bulsun bunlara mıllet ek vergiler ödesin belediyenin aslı görevleri mi onlar çok önemli değil onlarda rant yok hanki belediye olursa olsun bunlara dön verilmeli milletin parası millete hizmet için harcanmalı büyükşehir başta olmak üzere hiçbir belediye hizmet yspmıyor şehir merkezinde şehrin en prestijli caddeleri bile patetes tarlası gibi bunlarda utanma sıkılma kalmamış rant yoksa orada yoklar alt beledıyelerde aynı çöp bile toplamıyacaklar ama milletin tepki verir diye topluyorlar gerçi bizim millet onada tepki vermez particilik miııeti kör etmiş Allah sonumuzu hayr eylesin.

Avatar
...... 2023-08-05 21:29:50

4.5 sene taş üstüne taş koymadin, Ayakta kalmakmis, hiç ayağa kalkmadin ki. CHP belediyeciliği şarkı türkü heykel. Başka bir şey yok.

Avatar
Da 2023-08-06 11:19:53

Konserlerden başka ne yapar bu belediye atakuma müstehak