banner388

Efsaneler Samsun'da Anılacaklar !

SADEF Genel Başkanı olan Yıldıray Baş'ın öncülüğü ile 9'uncusu yapılacak olan "Samsun'un Tanıtım Günleri"nde, Samsunlu olan efsane isimlerden Yıldıray Çınar, Yaşar Doğu, Neyzen Tevfik ile Ali Fuat Başgil anılacak.

Efsaneler Samsun'da Anılacaklar !

SADEF Genel Başkanı olan Yıldıray Baş'ın öncülüğü ile 9'uncusu yapılacak olan "Samsun'un Tanıtım Günleri"nde, Samsunlu olan efsane isimlerden Yıldıray Çınar, Yaşar Doğu, Neyzen Tevfik ile Ali Fuat Başgil anılacak.

16 Ağustos 2016 Salı 09:41
Efsaneler Samsun'da Anılacaklar !
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Dernekler Federasyonu ile bütün ilçe belediyelerinin de katkıları ile yapılacak olan "Samsun Tanıtım Günleri", İstanbul’un Maltepe miting alanında 18 ile 24 Ekim tarihleri arasında yapılacaktır. Bu sene ilk defa 6 bin metrekarelik bir alan içerisinde birçok etkinliğin yapılacağı "Samsun’un Tanıtım Günleri"nde stantlar, sunumlar yapılacak. Etkinlikte, bütün Türkiye'ye mal olmuş olan; Aynı zamanda Samsunlu olan Türk halk müziğinin efsanesi Yıldıray Çınar, Samsunlu olup cihan pehlivanı olan Yaşar Doğu, Samsunlu Neyzen Tevfik, Samsunlu olan Türk hukukçusu ve aynı zamanda siyasetçisi Ali Fuat Başgil için "Samsun Değerlerini Anıyor" adlı özel bir program ile yapılacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Samsun’un Valiliği, Samsun’un Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin belediyeleri ve Samsun'un önde gelmekte olan firmalarının da katılımları ile yapılacak olan etkinliğe sanat camiasından da birçok kişi katılım sağlayacak. Etkinlik genelinde Samsun'da bir dizi ziyaretlerde bulunan Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yıldıray Baş, Samsun Dernekler Federasyonu Samsun Başkanı Köksal Akman ile beraber Samsun'da olan "Yıldıray Çınar Anı Evi"ni ziyaret ettiler. Yıldıray Çınar'ın yeğeni ile Samsunlu Müzisyenler ve Sanatçılar Derneği Başkanı Metin Erten'le fikir alışverişlerinde bulundu.


‘‘ÇOK DEĞİŞİK BİR ETKİNLİK OLMASINI UMUYORUZ’’
 
İsmini Türk halk müziğinin efsane adından almış olan Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yıldıray Baş, "Sanat, müzik, iş ve siyaset alanlarında birçok isim bu etkinlikte beraber olacaklar. Farklı farklı etkinliklerimiz olacak. Bunlardan birkaçını söyleyebilirim. Türk halk müziği ozanı olan Yıldıray Çınar, cihan pehlivanı olan Yaşar Doğu, Neyzen Tevfik, Türk hukukçusu ve aynı zamanda siyasetçisi Ali Fuat Başgil için ‘Samsun Değerlerini Anıyor’ adlı özel bir program düzenlenecek. Cuma günü ve cumartesi günü konserler yapılacak. Bu sene düzenleyeceğimiz 'Samsun Tanıtım Günleri' ile hemşehrilerimize birde bütün vatandaşlarımıza değişik bir etkinlik yaşatacağız. Bütün vatandaşlarımızı şimdiden yapacak olduğumuz bu etkinliğimize davet ediyorum" dedi.



Son Güncelleme: 16.08.2016 10:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.