banner388

e-TİS Samsun İl Başkanı Erkan Hoş, Avrupa’nın En Büyük E-Ticaret Etkinliğine Davet Ediyor

e-TİS Samsun İl Başkanı Erkan Hoş, geleceğin iş insanlarını Avrupa'nın en büyük e-ticaret etkinliğine davet etti.

e-TİS Samsun İl Başkanı Erkan Hoş, Avrupa’nın En Büyük E-Ticaret Etkinliğine Davet Ediyor

e-TİS Samsun İl Başkanı Erkan Hoş, geleceğin iş insanlarını Avrupa'nın en büyük e-ticaret etkinliğine davet etti.

03 Haziran 2023 Cumartesi 19:55
e-TİS Samsun İl Başkanı Erkan Hoş, Avrupa’nın En Büyük E-Ticaret Etkinliğine Davet Ediyor

https://worldef.net/etkinlikler/world-ecommerce-forum-istanbul-2023/bilet-al/ linkinden size özel etis100 kodunu girerek ücretsiz biletin sahibi olabilir, bu heyecana ortak olabilirsiniz. 

Peki Forum’da Sizleri Neler Bekliyor?

E-TİCARET TRENDLERİNDEN HABERDAR OLUN!

E-ticaret hızla gelişen bir endüstridir. Sürekli olarak yeni trendler, teknolojiler ve stratejiler ortaya çıkıyor. Küresel e-ticaret etkinliği WORLD ECOMMERCE FORUM; profesyonellerin konuşmaları, keynote sunumlar, paneller, çalıştaylar ve diğer oturumlarla ekosistemdeki son trendlerden, en yeni uygulamalardan ve yeniliklerden haberdar olmanızı sağlar. Böylece e-ticaret rekabetinde önde olmanıza ve iş stratejilerinizi buna göre uyarlamanıza yardımcı olur.

AMAZON, ETSY, WALMART VE WAYFAIR SATICILARINA ÜRETİM YAPIN!

WORLD ECOMMERCE FORUM’da Amazon, Etsy, Walmart ve Wayfair gibi dev pazaryerlerinde faaliyet gösteren binlerce satıcıyla iletişim kurarak, iş hacminizi ve etkileşiminizi artırabilirsiniz. Büyük pazaryerlerindeki satıcılarla potansiyel ortaklıklar ve işbirliği fırsatlarını değerlendirebilir, işinizi büyütmek için yeni pazarlara girebilir, fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

E-TİCARETİ, LİDERLERİNDEN DİNLEYİN!

Küresel e-ticaret WORLD ECOMMERCE FORUM’da sektör uzmanları; içgörülerini, deneyimlerini ve başarı öykülerini paylaşıyor. Forumda konuşmacı ve panelist olarak ünlü ve profesyonel isimler yer alıyor. Sektör profesyonellerinin uzmanlıklarından çeşitli bilgiler öğrenebilir, değerli ipuçları ve stratejiler edinebilirsiniz. Ayrıca, kendi e-ticaret işinizde yeni fikirleri uygulamak için uzmanlardan ilham alabilirsiniz. Ekosistemin en iyilerinden bilgiler edinmek, e-ticaret başarısında size motivasyon sağlayacaktır.

HEYECAN VERİCİ YENİ TEKNOLOJİLERLE TANIŞIN!

WORLD ECOMMERCE FORUM, e-ticaret işini geliştirebilecek yeni araçları, teknolojileri ve kaynakları keşfedebileceğiniz bir sergi alanı sunuyor. Forumda; satıcılarla etkileşim kurabilir, yeni ürünleri/hizmetleri keşfedebilir ve e-ticaret alanındaki en son yenilikler hakkında bilgi edinebilirsiniz. Operasyonlarınızı kolaylaştıracak yeni çözümler bulabilir, satış huninizi optimize edebilir ve müşteri deneyimini iyileştirmenize yardımcı olacak araçları deneyimleyebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:
Erkan HoşE Ticaret
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.