banner388

Dünyanın gözü Samsun'da

Son dönemlerde turizm atağıyla çeşitli yatırımlar gerçekleştiren Samsun, Arap turistler için cazibe merkezi haline geldi.

Dünyanın gözü Samsun'da

Son dönemlerde turizm atağıyla çeşitli yatırımlar gerçekleştiren Samsun, Arap turistler için cazibe merkezi haline geldi.

14 Haziran 2018 Perşembe 11:32
Dünyanın gözü Samsun'da

Samsun haberKaradeniz'in incisi konumunda yer alan Samsun yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Lojistik ağ konumunda Türkiye'de önemli bir yere sahip olan Samsun, Lojistik Köy projesinin tamamlanmasıyla daha da değer kazanacak.

Doğal güzelliği, tarihi ve kültürel eserleri ile Samsun, dünyanın çeşitli bölgelerinde turist akınına uğruyor. Yeşilin ve mavinin bir arada olduğu Samsun'un tanıtımları için son aylarda özellikle Rusya'da çalışma başlatıldı.


40 kilometrelik sahil bandı bulunan Samsun sahili doğal plajı ile öne çıkmayı başarıyor. Bandırma Vapuru ve Gazi Müzesi gibi müze turizmi, kayak turizmi, termal tesis, kuş cennetini barından Samsun, her yönüyle Türkiye'nin kuzeye açılan kapısı olmaya aday durumda.

2017 yılında Samsun'da 325 bin 851'i yerli, 54 bin 395'i yabancı olmak üzere toplam 380 bin 246 turisti ağırladı. Özellikle Samsun Arap turistler için çekim merkezi haline geldi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunTurizm
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih Yılmaz 2018-06-14 11:42:44

Arap istemiyoruz ülkemizde kendi topraklarına geri dönsünler.