banner388

Düğündeki eğlence, sonrasında hüzne dönüştü

Samsun-Ordu karayolunda trajik bir kaza meydana geldi

Düğündeki eğlence, sonrasında hüzne dönüştü

Samsun-Ordu karayolunda trajik bir kaza meydana geldi

22 Mayıs 2017 Pazartesi 13:27
Düğündeki eğlence, sonrasında hüzne dönüştü

Samsun Haber - Kaza, Samsun'un Terme ilçesinde Ordu karayolu üzerinde gerçekleşti. İstanbul'da katıldıkları düğün organizasyonundan Ordu'nun Ünye ilçesine dönen bir ailenin bulunduğu minibüs Terme ilçesinde tırla çarpıştı

Kaza sonrasında Bağdat Karayiğit olay yerinde hayatını kaybederken araçta bulunan diğer 8 kişi ise hemen Terme ve Ünye'de bulunan hastanelerde tedavi altına alındı. Yaralanan 8 kişiden biri ise ambulans helikopter ile Samsun'a sevk edildi.

Kazada yaralananların isimleri belli oldu

Yaşanan bu kaza sonucu yaralanan 36 yaşındaki Gülfidan Çoban, ambulans helikopter ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, 24 yaşındaki Nursel Alparslan, Ünye Devlet Hastanesine kaldırılırken, 43 yaşındaki Saniye Türkmen, 61 yaşındaki Sutude Cin, 53 yaşındaki Güllü Alparslan, 35 yaşındaki Haydar Karayiğit, 5 yaşındaki Rümeysa Alparslan, 2 yaşındaki Yusuf Eren Çoban, 1 yaşındaki Özge Türkmen ise Terme Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

Yaralılardan 61 yaşındaki Sutude Cin'in sağlık durumunun ciddi. 

Tır sürücüsü Jandarma tarafından gözaltına alınırken kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Son Güncelleme: 22.05.2017 18:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.