banner388

Diş Hekimliği 107 Mezun Verdi

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Diş Hekimliği Fakültesi’nden 2015-2016 eğitim-öğretim yılında 107 öğrenci mezun oldu.

Diş Hekimliği 107 Mezun Verdi

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Diş Hekimliği Fakültesi’nden 2015-2016 eğitim-öğretim yılında 107 öğrenci mezun oldu.

22 Haziran 2016 Çarşamba 19:32
Diş Hekimliği 107 Mezun Verdi

OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen 19. dönem mezuniyet törenine; OMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sevilhan Mennan ve Prof. Dr. Ferşat Kolbakır, OMÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Aydemir, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Tapramaz, Samsun Diş Hekimleri Odası Başkanı Abdullah İlker, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri iştirak ettiler.

Diş Hekimliği Fakültesi’ni birincilikle tamamlayan Kübra Yılmaz’a başarı belgesi ve hediyesini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevilhan Mennan takdim etti. İkinci olan Sümeyra Acar’a başarı belgesi ve hediyesini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ferşat Kolbakır, üçüncü Saadet Akman’a başarı belgesi ve hediyesini Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Aydemir takdim ettiler.

Diş hekimliği fakültelerinin, tıp fakültelerinden sonra en uzun süre eğitimin alındığı fakülteler olduğunu bildiren Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ferşat Kolbakır, "Mezuniyet bir sonun başlangıcı. Buradan öğrencilerimizi bugünlere getiren üniversitemizin gururu olmasının da payları olan hocalarımıza ve fedakarlıkla çocuklarını okutan ailelere teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışma hayatlarında öğrencilerime başarılar diliyorum" açıklamalarında bulundu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevilhan Mennan’ın öğrencilere başarı dileklerinin sonrasında Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Aydemir ve Diş Hekimliği Fakültesi’ni birincilikle bitiren Kübra Yılmaz 19. dönem plaketini yaş kütüğüne işlediler.
Mezun öğrencilerin keplerini havaya fırlatmasıyla tören son buldu.

Son Güncelleme: 22.06.2016 19:39
Anahtar Kelimeler:
OmüMezunDiş Hekimliği
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.