banner388

Dev Tesis Açılıyor

İlkadım'ın Derebahçe ve Çay Mahallesi sakinleri ile iftarda bir araya gelen Başkan Tok, Derebahçe Sosyal Tesisleri’nin bayramın hemen sonrasında açılışının yapılacağı müjdesini verdi. 

Dev Tesis Açılıyor

İlkadım'ın Derebahçe ve Çay Mahallesi sakinleri ile iftarda bir araya gelen Başkan Tok, Derebahçe Sosyal Tesisleri’nin bayramın hemen sonrasında açılışının yapılacağı müjdesini verdi. 

13 Haziran 2016 Pazartesi 14:05
Dev Tesis Açılıyor

Belediye Başkanı Tok, komşu İftarlarında her akşam başka bir mahalleye konuk oluyor. Başkan Tok, yapım çalışmalarında sonuna gelinen Sosyal Tesislerin açılışının Ramazan Bayramı sonrasında yapılacağını müjdeledi. Derebahçe mahallesinin Şehit Selman Özay okulu bahçesi iki veya üç mahalleyi bir araya toplayan komşu iftarlarının üçüncü durağı oldu. İftar yemeğine Belediye Başkanı Tok, Belediye Meclis Üyeleri, Belediyesi Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri ile mahalle muhtarları da katıldı. Okulun bahçesinde kurulan iftar sofrasından tam 2 bin kişiye seslenen Erdoğan Tok, 7’den 70’e herkesin aynı iftar sofrasında bir arada olduğu, mahalle sakinlerinin birbirleriyle kaynaşmasına vesile olduğu ‘Komşu İftarları’nın ‘kardeşlik şöleni’ olarak adlandırdığını dile getirdi.

“SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ”

Yapımı aşamasında sona yaklaştığımız Derebahçe Sosyal Tesisleri’mizin Ramazan Bayramı sonrasında hizmete açılacağını belirten Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Planlamış olduğumuz komşu iftarlarının üçüncüsünü bugün Derebahçe ve Çay Mahallesi sakinleri ile beraber gerçekleştirdik. Böylesi kalabalığı birlikte görmek mahalle sakinlerimizin birbirine sahip çıkmasının, kardeşlik duygusunun bir göstergesidir. Böyle güzel bir görüntü bizlerin kimsesiz olmadığını, vatandaşlarımızın her zaman yanımızda olduğunu gösterir. Bu ilgi ve alakaları için tüm mahalle sakinlerimize sonsuz teşekkür ederim. Geçtiğimiz sene de düzenlemiş olduğumuz iftar programında halkımıza Sosyal Tesislerimiz için bir söz vermiştik. O iftar yemeğinden 4 yada 5 ay sonra söz verdiğimiz gibi Sosyal Tesislerimizin temelini hep beraber attık. Allah izin verdiği sürece, çok kısa bir zaman içerisinde yine hep beraber açılış kurdelesini keseceğiz. Halkımızın da desteğiyle beraber dev projemizi hayata geçireceğiz. Şehrimizin en geniş toplantı ve düğün salonuna içinde yer edinen Sosyal Tesislerimizde gençler için bilgi evleri, kadınlarımız için kurs sınıfları yine kadınlara özel spor tesisleri yer alacak. Samsun’un en büyük eksikliğini tamamlayacak olan tesisimiz Ramazan bayramından sonra faaliyete geçecek.” dedi.

MUHTEŞEM DİNİ SOHBET

Başkan Tok, Akşam namazının sonrasında Gürbüz Camisi’nde teravih namazı kılınmadan önce gerçekleştirilen Kur’an Ziyafeti programına katıldı. Bursa'nın Yeşil Camii İmam Hatibi Ayhan Polat okunan Kur’an-ı Kerim’le maneviyat dolu bir program inşa etti. Kur’an ziyafetinin sonrası Bursa Müftüsü Mehmet Emin Ay, Gürbüz Cami cemaati ile beraber mükemmel bir dini sohbet gerçekleştirdi. Birçok mahalleden Prof. Dr. Mehmet Emin Ay’ı dinlemek için gelen vatandaşlar program sonrasında böyle bir programı düzenledikleri için  Erdoğan Tok’a memnuniyetlerini ilettiler.

Son Güncelleme: 13.06.2016 14:13
Anahtar Kelimeler:
IlkadımIftarSosyal Tesis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.