banner388

Dev FETÖ operasyonu! 15 gözaltı

Akaray merkezli 13 ilde FETÖ operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.

Dev FETÖ operasyonu! 15 gözaltı

Akaray merkezli 13 ilde FETÖ operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.

04 Kasım 2019 Pazartesi 09:51
Dev FETÖ operasyonu! 15 gözaltı

Aksaray merkezli aralarında Samsun'un da bulunduğu 13 ilde gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Türk Silahlı Kuvvetleri içerisine sızmış mensuplarının deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında örgüt tarafından askeri liselere, polis okullarına eleman temin edilmesi sürecinde öğrencilerle ilgilenen ve örgüt içerisinde faaliyet yürüttükleri tespit edilen 20 şüpheli belirlendi. Şüpheliler hakkında Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılırken, Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekipleri tarafından sabah erken saatlerde Aksaray merkezli 13 ilde eş zamanlı operasyon yapıldı. Aksaray, Adıyaman, Diyarbakır, Edirne, Gaziantep, İstanbul, Kahramanmaraş, Konya, Kütahya, Manisa, Mardin, Samsun ve Şırnak'ta daha önce herhangi bir şekilde haklarında FETÖ/PDY kapsamında işlem yapılmayan, aralarında kamu çalışanlarının da bulunduğu 15 şüpheli gözaltına alındı. Firarda olan 5 şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ederken, 16 şüphelinin askeriyenin sivil mahrem imamları olduğu bildirildi. Gözaltına alınanlar arasında ihraç olan polis memurları da bulunuyor.

Anahtar Kelimeler:
SamsunFetöAksaray
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cumali 2019-11-04 10:07:27

Size artik inanmiyiruz. Be fetö ile mucadelenize be de 15 temmuzunuza. Asil fetöcüler hergün ekrankarda yada büyükekçi oldu. Garibanlar içerde. Fetö netö dediniz referandum geçti. Kime inanacağimizi şaşirttiniz. Bu millet artik fetö deyince sizi hatirliyor. Birakin garibanlari bitti nemleket bitti

Avatar
Birol 2019-11-04 11:27:02

Yalaniniz batti artik. Muhterem hocam bilge insan döngel diyenleride alin içeri. Şu an ikdidar düşnani olan herkez fetöcü öylemi. Insanlar konuşamaz eleştiremez oldu. Bir akp li eski seçmen olarak iftiradan korkuyoruz artik biz bile....

Avatar
Notimportant 2019-11-04 15:09:10

Yazik kendi ulkemizin adaletinden korkuyoruz , polisinden korkuyoruz ... Zamaninda ellerimizle verdigimiz oylarin ceremesini cekiyoruz.