banner388

Denize düşürdüğü gözlüğü sonunu hazırladı

Samsun’da yaşamını sürdüren Iraklı bir genç denize düşürdüğü gözlüğünü almaya çalışırken boğuldu.

Denize düşürdüğü gözlüğü sonunu hazırladı

Samsun’da yaşamını sürdüren Iraklı bir genç denize düşürdüğü gözlüğünü almaya çalışırken boğuldu.

18 Ağustos 2016 Perşembe 23:46
Denize düşürdüğü gözlüğü sonunu hazırladı

Talihsiz olay, İlkadım ilçesi Kurtuluş Yolu üzerinde yer alan sahil şeridinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, ülkelerindeki iç karışıklık sebebiyle Samsun’a mülteci olarak gelen ve yaşamını Samsun’da sürdüren 19 yaşındaki Iraklı İhab Jabbar Joodi isimli genç, Kurtuluş İskelesi kenarındaki sahil şeridinde arkadaşlarıyla beraber gezerken, bir anda gözlüğünü denize düşürdü. Üzerindeki kıyafetleriyle beraber denize giren ve gözlüğünü almaya çalışan genç, iddiaya göre deniz içerisine girdiğinde sara nöbeti tuttu ve sonrada gözden kaybolduğu ifade edildi.
Denizde kaybolan Iraklı genci fark eden çevredeki vatandaşlar ise durumu 155 Polis İmdat’a haber verdi. Daha sonra olay yerine gelen Deniz Liman Şube Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği dalgıçları ile Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı DEGAK-01 Dalış Timi, deniz içerisinde Iraklı genci arama çalışmaları başlattı. Aramalar sonucu denize girdiği yerden yaklaşık 10 metre uzaklıkta bulunan Iraklı gencin cesedi çıkarıldı.
Olay yerinde bekleyen sağlık ekiplerine alınan Iraklı gencin cansız bedeni otopsi için Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 18.08.2016 23:56
Anahtar Kelimeler:
SamsunırakSara
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.