banner388

Demirtaş: Sorunları hep birlikte aşacağız

İftar yemeğinde meclis üyeleri ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçenin sorunlarını hep birlikte ortadan kaldıracaklarını ifade etti.

Demirtaş: Sorunları hep birlikte aşacağız

İftar yemeğinde meclis üyeleri ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçenin sorunlarını hep birlikte ortadan kaldıracaklarını ifade etti.

29 Mayıs 2019 Çarşamba 17:16
Demirtaş: Sorunları hep birlikte aşacağız

Meclis üyeleri ile iftarda bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “İlçemizin sorunlarını birlikte çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Necattin Demirtaş, 31 Mart seçimlerinde göreve seçilen belediye meclis üyeleriyle iftarda bir araya geldi. Ihlamur Kafe’de düzenlenen iftar programına eşi Lütfiye Demirtaş ile katılan Necattin Demirtaş, iftar öncesi masaları gezerek meclis üyeleri ile yakından ilgilendi. 

Meclis üyelerine hitaben bir konuşma yapan Başkan Demirtaş, “İlkadım'ın sorunlarını birlikte çözeceğiz. Önümüzde zor günler var. Belediyemizde maddi olanaklı bir takım sıkıntılar var. Sizlerin de bilmediği bu sıkıntıları bizler belediyenin içine girince daha net gördük. El birliği ile çalışmamız ve sorunları aşmamız lazım. Sizlerle çalışmak ve ilçemize hizmet etmekten gurur duydum ve her zaman da duyacağım. Sizlere şahsım adına sonsuz teşekkürlerim sunuyorum. İftar programımıza katılım gösteren tüm meclis üyelerimizin şimdiden Ramazan Bayramlarını kutluyorum. Aileleri ile birlikte sağlık ve sıhhat içerisinde nice Ramazan Bayramları yaşamalarını diliyorum” dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2019-05-30 06:24:33

Birileri zamanında iyi yemiş Başkan. Zehir zıkkım olsun o kendini biliyor. Sen düzeltebildiğin kadar düzelt

Avatar
5555 2019-05-30 09:46:53

ADAMA ÜRETMEK İÇİN NE BIRAKTINIZ DA NE BEKLİYORSUNUZ

Avatar
Ne Ettin 2019-05-29 19:42:48

Laf değil iş üret ..

Misafir Avatar
merv 2019-05-30 10:25:39 @Ne Ettin

Senin erdoğan tok un faydalı ne yaptı ilkadım a . belediye iflasın eşiğine gelmiş daha ne istiyon . başkan değişmese bunları da duymayacaktık. herşey güllük gülistanlık sanki.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
mert 2019-05-30 09:05:50 @Ne Ettin

hadi ordan. AKAPE nin pisliğini temezleyecek önce adam. Her yerde yaptıkları yetmedi bir de İlkadımda yaptılar kendilerine saray. Necattin başkana laf edene kadar "hizmet binası" diye 50 Milyon Lira harcayıp kendine saray yaptırana kız. Ama Allah büyük işte şimdi uzaktan iç çekerek bakar makam odasına. Yaratan nasip etmedi o koltuğa oturmayı.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Adem kurtoğlu 2019-05-29 23:14:07

Sayın başkan,
Sana oy verdik. Öncelikle belediyede vergi vezne ve çalışanlarını lütfen denetleyiniz.
Kadroların 3/1 i ancak aktif çalışmaktadır.

Avatar
Samsun55 2019-05-30 10:42:29

Başkanım sana güveniyoruz.Laf değil iş üretiyorsun.Allah yolunu maffak eylesin