banner388

Demir: Samsunlular işi bilene verecek

Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. 4 SKM'nin açılışına katılan Mustafa Demir, önemli açıklamalarda bulundu.

Demir: Samsunlular işi bilene verecek

Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. 4 SKM'nin açılışına katılan Mustafa Demir, önemli açıklamalarda bulundu.

15 Mart 2019 Cuma 21:08
Demir: Samsunlular işi bilene verecek

Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, 19 Mayıs, Alaçam, Yakakent ve Bafra'da yaptığı konuşmalarda, "31 Mart'tan sonra Samsun, her alanda maksimum kalkınma ile tanışacak" ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, seçim çalışmaları kapsamında 4 ilçede proje tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Mustafa Demir, 19 Mayıs, Alaçam, Yakakent ve Bafra'da gerçekleştirdiği tanıtım toplantısında yaptığı konuşmalarda, "31 Mart'tan sonra her alanda maksimum kalkınma projeleri ile Samsun'a altın bir dönemi yaşatacağız" sözcüklerini kullandı.

CUMHUR İTTİFAKI KAZANACAK

Konuşmalarına, Cumhur İttifakı'nın öneminin altını çizerek başlayan Mustafa Demir, "Cumhur İttifakı, bu güzel ülkenin geleceği için var. Etrafımız düşmanlarla sarılı iken karşımıza çıkan Millet İttifakı'nın yıkmaktan, karalamaktan başka işi gücü yok, görüyorsunuz. Cumhur İttifakı sadece bu nedenle bile başarılı olmak zorunda. İttifakımız, 31 Mart'ta cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminden sonraki ilk yerel seçimde istikbalimizi, devletimizi çok daha yüceltecek" diye konuştu.

İŞİ BİLENE BIRAKACAKLAR

Yerel seçimlerin ardından Samsun'da yepyeni bir dönemin başlayacağını söyleyen Mustafa Demir, " Aylardır çıktığımız bu yol, halkımıza, Samsunlulara hizmet yoludur. 3 dönem milletvekili olarak sizlere, Bakan olarak ülkeme hizmet ettim. Şimdi yeniden yola koyuldum. Her yerde şunu diyorum: İşi iş yapmaz işi adam yapar. Ben işimi biliyorum. Bildiğimi de projelerimizle tüm kamuoyuna açıkladı" şeklinde konuştu.

YENİ YATIRIM ALANLARI

Samsun'u, kent merkezindeki ticaretiyle, yeni organize sanayi bölgeleriyle(OSB) ve yeni yatırımlarla ekonomik yönden kalkındıracaklarını ifade eden Demir, "Samsun kalkınınca bölge kalkınacak. Bölge kalkınınca ülkemiz kalkınacak. Samsun, Karadeniz'in başkentidir. İlk etapta 3 bin 500 dönüm OSB'yi kazandırmak. Hemen arkasından 4 bin dönümlük bir alanı daha sanayicinin hizmetine açacağız. Bunu da bitirince bu kez 5 bin dönümlük bir araziyi daha sanayicinin, yatırımcının emrine sunacağız. Böylece istihdam, sanayileşme ve üretim anlamında çok ciddi bir hareketlenmeyi, bir patlamayı, bir şahlanışı gerçekleştireceğiz. Cumhurbaşkanımız tarafından sözünü aldığımız, talimatı verilen 16 milyar liralık bir yatırım planlaması var. Boşuna 'Samsun'a altın çağ yaşatacağız' demiyoruz" diye belirtti.

DEMİR'DEN SÖZ!

"Samsun'u bir heyecan sardı, bunu gözlerinizde görebiliyorum" diyen Mustafa Demir, "31 Mart sonrası bana Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı onurunu verirseniz, sizlerin hakkına, hukukuna sahip çıkacağıma, hakkaniyetten, adaletten asla ayrılmayacağıma, samimi ve dürüst olacağıma söz veriyorum. Sabah namazının ardından işe koyulacağım. 5 yıl gece demeden gündüz demeden sizler için, bu güzel memleket için, Samsunumuz için çalışacağım. Projelerimizi açıkladık, nasıl bir Samsun planladığımızı herkes gördü" ifadelerine yer verdi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yaşar 2019-03-16 08:56:57

Evet bunun için
Erhan Usta diyorum.

Avatar
Örnek Sanayiye gelin 2019-03-16 08:24:12

Sanayiye gelir misiniz. Beraber yürüyelim biz bu yollarda. Ama Diz boy çizmelerinizle gelin. Ot biçme motorlarınızla gelin. Esnafın dedği gibi .. Gel gel yine gel. Hava yağışlı Barış Mançonun dediği gibi bir türkü tuttur yollarda yürüyerek gel..

Avatar
Mehmet yalniz 2019-03-16 16:12:00

Atakum dan ilkadim a trafik yoğunluğu nu rahatlatmak için ne gibi projeniz var şehir trafiği ile ilgili alternatif yollar la ilgili projeleriniz nedir vatandaşlarımız çözüm bekliyor.

Avatar
Emre 2019-03-16 23:20:59

Ailem ve ben önceki seçimde oyumuzu yusuf ziyaya verdik bu seçimde yaradanın izniyle 6 oyumuz var hepsi erhan beyindir..