banner388

Demir: Halkımız başaracağımıza inanıyor

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir,  Samsun halkına ve kente büyük bir sevgi duyduklarını belirterek, "Şehri de gönülleri de nakış gibi işleyeceğiz" sözcüklerini kullandı.

Demir: Halkımız başaracağımıza inanıyor

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir,  Samsun halkına ve kente büyük bir sevgi duyduklarını belirterek, "Şehri de gönülleri de nakış gibi işleyeceğiz" sözcüklerini kullandı.

19 Mart 2019 Salı 19:38
Demir: Halkımız başaracağımıza inanıyor

Yelken Kulüp'te işadamları ve kulüp üyeleriyle kahvaltı programında buluşan Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir,  kent için projelerini, hedeflerini ve vizyon çalışmalarını anlattı. İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Erdoğan Tok'un da katıldığı programda Demir, Samsun'un geleceği için destek istedi.

BİZE GÜVENİYORLAR

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir,  Samsun halkına ve kente içlerinde büyük bir sevgi yaşattıklarını belirterek, "Şehri de gönülleri de nakış gibi işleyeceğiz. Bu bizim çalışma prensibimiz olacak. Şehrimiz büyük bir hazine, her yönüyle işlenmeyi bekliyor. 31 Mart'a doğru ilerliyoruz, biz anlatıyoruz halkımız bizim samimiyetimize, çalışma azmimize, başaracağımıza inanıyor. Görevi devir aldığım andan itibaren hiç kimseyi ayırmayacağım, herkese eşit şekilde davranacağım ve hizmet edeceğim. Bu makamlar hizmet makamları, vebalini üzerimizde görevimizin sonuna kadar bu sorumluluğu taşıyacağız" sözcüklerini kullandı.

DEMİR'DEN ZİYARET

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı'nı da ziyaret etti. Görevlerini başarı ve büyük bir özveri ile yapan itfaiye erleriyle buluşan Demir, daire başkanı Rıza Zengin'den bilgi aldı.

Demir, itfaiye ekipmanlarını ve araçlarını incelediği sırada bir araca bindi itfaiye elbisesi giydi, kask taktı. Yangın sırasında itfaiye erlerinin kullandığı temiz hava oksijen tüpünün maskesini takan Demir, çalışanlara büyük hizmetleri için teşekkür etti. Bazı mesleklerin büyük özveri ve sevgi istediğini ifade eden Demir, "İtfaiyecilik de bu meslekler arasında. Can ve malı korumak, kurtarmak gibi önemli bir görevi üstlenen itfaiye erlerimize teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Demir, Canik ilçesi Başalan pazar yerinde esnaf ziyareti yaptı ve vatandaşlara da hitap etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yalcin Turkyilmaz 2019-03-19 21:16:52

dogru soylemek gerekirse sizi tanimiyoruz ..Samsun icin ne yaptiniz mecliste onuda bilmiyoruz gormedik bizim secip gonderdiklerimizde hicbir sey yapmadilar..simdi size oyumu verecem dersem yalan soylemis olurum....sandik basinda karar verecem..

Misafir Avatar
mert 2019-03-20 09:35:07 @Yalcin Turkyilmaz

eğer samsun için çalışan birisine oy verecekseniz Erhan Usta doğru adres olacaktır. Kendisini seçim zamanı takip etmeye başladım ve meclis konuşmalarıyla, kanun teklifleriyle Samsun için mücadele ettiğini net görebiliyorsunuz. dğer 8 vekilin toplamından daha faydalı işler yaptı samsun için. sorunları dile getirdi.

Beğenmedim! (0)
Avatar
55 2019-03-20 09:33:16

vatandaşın ve çalışanların kafası çok karışık hele hele taşerön çalışanları ikiye ayrıldı kafa daha çok karıştı bu karışıklığı gidermek iktidarın elinde kadro almayanlara kadro verilsin kafalar netleşsin diyorum ben

Avatar
Cemalettin Özcan 2019-03-20 18:05:20

İlk aday gösterildiğinde de Samsunlu hemşerilerim isyanları oynuyordu ve Trabzonlu İstemiyoruz diyen AKP lilerin 31 Mart ta göreceğiz.