banner388

Davut Numanoğlu: Önce eğitim

Uğur Okulları Genel Müdürü Davut Numanoğlu, Samsunhaber.com'u ziyaret ederek yeni yayın döneminde başarılar diledi.

Davut Numanoğlu: Önce eğitim

Uğur Okulları Genel Müdürü Davut Numanoğlu, Samsunhaber.com'u ziyaret ederek yeni yayın döneminde başarılar diledi.

29 Kasım 2019 Cuma 14:01
Davut Numanoğlu: Önce eğitim

SAMSUNHABER.COM'A ZİYARET

İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü iken kurumundan istifa ederek Uğur Okulları Genel Müdürlüğü görevine getirilen Davut Numanoğlu, Samsunhaber.com'u ziyaret etti. İmtiyaz Sahibi Erdal Şencan, Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı ve Genel Koordinatör Ünal Yavuz'un hazır bulunduğu ziyarette özel açıklamalarda bulunan Numanoğlu, Uğur Okulları'nin büyüyerek yoluna devam ettiğini ve önceliklerinin eğitim olduğunu söyledi.

NUMANOĞLU:ÖNCE EĞİTİM ŞART

Özel okulların Samsun'da büyük bir ilgi gördüğünü bunda da başarı kıstasının önemli olduğunu dile getiren Numanoğlu; 'Bizim önceliğimiz ülkemize başarılı gençler yetiştirmektir. Bunun içinde büyük bir çaba gösteriyoruz. 'Önce eğitim' anlayışımızdan asla taviz vermediğimiz gibi ticari kuruluşlar olsak bile çocuklarımızın toplumda başarılı, ülkesini seven ve kaliteli bir birey olması adına gece gündüz demeden çalışamaya devam ediyoruz.' dedi.

BASIN MİLLETİN ORTAK SESİDİR

Samsun'un güçlü bir yerel medyası olduğunu bundan da büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Numanoğlu; 'samsunhaber.com ilimizde ciddi, güvenilir ve objektif yayıncılık anlayışıyla özel bir yere sahip olmuştur. Bu anlamda sizleri kutluyorum. Basın bir milletin müşterek sesidir. İşini doğru ve güvenilir bir şekilde icra edenler er ya da geç hak ettikleri yere gelirler. Bundan sonraki yayın hayatınızda başarılar diliyorum.' diyerek sözlerini tamamladı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.