banner388

Davut Numanoğlu, İYİ Parti'den aday adayı 'İLKADIM ÇARESİZ DEĞİL'

Samsun'un tanınan ve sevilen eğitimcilerinden Davut Numanoğlu, İYİ Parti'den İlkadım Belediye Başkanlığı'na talip olduğunu açıkladı

Davut Numanoğlu, İYİ Parti'den aday adayı 'İLKADIM ÇARESİZ DEĞİL'

Samsun'un tanınan ve sevilen eğitimcilerinden Davut Numanoğlu, İYİ Parti'den İlkadım Belediye Başkanlığı'na talip olduğunu açıkladı

13 Aralık 2023 Çarşamba 19:35
Davut Numanoğlu, İYİ Parti'den aday adayı 'İLKADIM ÇARESİZ DEĞİL'

Samsun'da uzun yıllar eğitim sektöründe hem kamuda hem de özelde hizmet veren, İlkadım İlçesi'nin kurucu milli eğitim müdürü olarak 10 yıl görev yapan Davut Numanoğlu, doğup büyüdüğü ve yaşadığı ilçesine hizmet etmek amacıyla 'belediye başkanlığı'na soyundu. Numanoğlu, cumartesi günü İlkadım Belediye Başkanlığı için aday adaylığı resmi başvurusunu İYİ Parti'de yapacağını açıkladı.

GAZETECİLER CEMİYETİ'Nİ ZİYARET

Davut Numanoğlu, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Yönetim Kurulu Üyeleri Muammer Dilber, Okan Aralan, Fatih Akça ve Sedat Öksüzoğlu ile Türkiye Spor Yazarları Derneği(TSYD) Samsun Şube Başkanı AVni Demir ile bir süre görüşen Davut Numanoğlu, siyaset yolculuğuna dair önemli açıklamalarda bulundu.

RESMİ BAŞVURU CUMARTESİ GÜNÜ

Yerel seçimlerde İlkadım Belediye Başkanlığı'da talip olduğunu ve bu yönden bir kaç aydır sahada nabız yokladığını belirten Davut Numanoğlu, "Cumartesi günü ise bu niyetimizi ve amacımızı resmiyete dökerek İYİ Parti'den aday adaylığı başvurumu yapacağım" dedi. Doğup büyüdüğü ve halen yaşamını sürdürdüğü kente hizmet etmek istediğini belirten Numanoğlu, kısa şu açıklamayı yaptı:

"İlkadım'ın uzun yıllardır gereken merkezi hükümet paylarını alamadığını, bu nedenle yönetimde sıkıntılar yaşadığını biliyoruz, görüyoruz. İlçemiz maalesef bulunduğu noktadan ileriye pek gidemedi. Mesele iktidar ya da muhalefet partili olup olmamak değil. Mesele kadro, mesele başkanın kendisi, mesele iyi yönetme meselesidir.

İLKADIM'I SOKAK SOKAK BİLİYORUM

O yüzden 'İlkadım çaresiz değildir' diyoruz. Bu şehirde 20 yıl kamu hizmeti yapmış, yöneticilik yapmış biri olarak 'Davut Numanoğlu ve ekibi bu şehri çok daha iyi yönetir' diyoruz. Demogoji yaparak değil proje üreterek hizmet vereceğiz. Çünkü bu şehrin sorunlarını mahalle mahalle, sokak sokak biliyorum. 

DEĞİŞİM TALEP EDENLERİN ADAYIYIM

Benim sorunum ya da derdim genel siyaset değil. Ben Recep Tayyip Erdoğan ile yarışmıyorum. Ben İlkadım'ın sorunlarına odaklandım. Memnun olmayanların, memnuniyetsizlerin, toplumsal muhelefetin, kısacası değişim talep edenlerin adayı olmak istiyorum."

HER KESİMDEN KARŞILIK BULACAĞIM

Eğitimcı olmasının yanısıra sporcu kimliğine de dikkati çeken Davut Numanoğlu, "10 yıl profesyonel futbol oynadım. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda yöneticiyim, Buz Bateni Federasyonu'nda yönetim kurulu üyesiyim. Buz pateninde kurduğumuz bir kulübümüz var. TTF temsilcisiyim. Tüm bunlar gönüllü olarak yaptığımız, asla tek kuruş almadığımız görevler. Sporda siyaset yoktur. Her görüşten insan bir araya gelir. Bu kimliğim ile de İlkadım'da her kesimden karşılık bulacağıma inanıyorum. Allah çıktığımız bu yolda beni ve arkadaşlarımı utandırmasın."

Son Güncelleme: 13.12.2023 19:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali demir 2023-12-14 10:42:18

Helal müdürüme

Avatar
Soraya Halı 2023-12-14 13:54:32

Bugüne kadar neyi başardınız ???
Hangi katma değeri sağladınız ???
Başlayıp ta yarım bırakmadığınız iş hangisi???