banner388

Darbe girişiminde emri yerine getirilmemiş

Samsun Valisi Osman Kaymak, 15 Temmuz darbe girişiminde yaşadığı bir olayı anlattı.

Darbe girişiminde emri yerine getirilmemiş

Samsun Valisi Osman Kaymak, 15 Temmuz darbe girişiminde yaşadığı bir olayı anlattı.

09 Temmuz 2017 Pazar 16:33
Darbe girişiminde emri yerine getirilmemiş

Samsun Haber - Bir televizyon kanalına konuşan Samsun Valisi Osman Kaymak, 15 Temmuz günü yaşamış olduğu bir olayı anlattı. Darbe girişiminin yaşandığı anlarda Tunceli Valiliği görevini yürüten Kaymak, Nazimiye ilçesindeki karakola teröristlerin saldırıda bulunduğunu belirtti.

F-16'lar ile vurulmasını istedi ama isteği yerine getirilmedi

Osman Kaymak,  gündüz yapılan saldırı sonrasında 30 kişilik bir grubun tepede görüntülendiğini söyledi.  Vali Kaymak, Ankara’dan söz konusu tepenin F-16’lar aracılığıyla vurulması isteğinin, arızanın olduğu ve mühimmatın bulunamadığı şeklinde cevaplandırıldığını ifade etti. Vali Kaymak, verilen cevabın kendisinde şaşkınlık yarattığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğünde darbe girişiminin püskürtüldüğünü söyleyen Kaymak, 15 Temmuz’un yıldönümünde Cumhuriyet Meydanı’na Samsunluları davet ettiğini aktardı. Türkiye’de darbeci zihniyetin yok olduğunu anlatmak için her yıl Cumhuriyet Bayramı gibi  kutlanması gerektiğini ifade etti.

Kaynak: Gazete Gerçek

Son Güncelleme: 10.07.2017 09:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.