banner388

Daha önce düğünde görülmemiş korona önlemi

Düğünlerde koronavirüse karşı çeşitli tedbirler alındığı görüldü. Ancak en değişi Samsun'dan geldi. Düğünde takı işlemini gerçekleştiren kadın gelin ve damada sarılmak için ilginç görüntüler oluşturdu.

Daha önce düğünde görülmemiş korona önlemi

Düğünlerde koronavirüse karşı çeşitli tedbirler alındığı görüldü. Ancak en değişi Samsun'dan geldi. Düğünde takı işlemini gerçekleştiren kadın gelin ve damada sarılmak için ilginç görüntüler oluşturdu.

10 Eylül 2020 Perşembe 10:05
Daha önce düğünde görülmemiş korona önlemi

Samsun’da Samet-Ebru Atsan çiftinin düğün töreni korona virüs tedbirleri kapsamında bir düğün salonunda yapıldı. Gelinin akrabası olan şeker ve tansiyon hastası Nermin Yücebaş (56) ve Altan Yücebaş (58) çifti, takı taktıktan sonra ilginç bir yaklaşım sergileyerek korona virüse karşı farkındalık oluşturdu. Nermin Yücebaş, gelin Ebru Atsan’a sarılarak tebrik etmek istedi. 


Bu sırada Altan Yücebaş eşini korona virüse karşı korumak için yanında getirdiği yorgan poşetini eşinin kafasından geçirip daha sonra gelin ve damada sarılarak tebrik etmesini sağladı. Nermin Yücebaş, kafasında poşetle gelin ve damada sarılarak tebrik etti. Altan Yücebaş, kutlamanın ardından eşinin başına geçirdiği poşeti çıkardı. Poşetli korona önlemi ilginç görüntüler oluşturdu.


Altan Yücebaş, "Gelin ve damat çok yakın akrabamız. Bizi çok seviyorlar. Ben de, eşim de kronik hasta olduğumuz için insanlarla çok yakınlaşamıyoruz. Ben hiçbiriyle kucaklaşmıyorum ama eşimi çok seviyorlar. Takılarını taktık mecburen. Eşimi kucaklaşmak istediğini fark ettim. Sordum geline, 'Kucaklamak mı istiyorsun' diye sordum. ’Evet’ dedi. Ben de kucakla dedim. Poşeti çıkartıp hemen eşimin kafasına geçirdim ve kucaklaşmalarını sağladım. Düğün için hoş bir şey oldu. Koronadan korunalım diye bu farkındalığı yapmak istedim" dedi.


Nermin Yücebaş, "Gelini kucaklamak istedim. Eşim de poşetle gelmişti zaten. Poşeti kafama geçirdi ve ben de gelini kucakladım" diye konuştu.


Düğün salonu sahibi Kurtuluş Altun ise, "Biz de görünce şaşırdık. Sosyal farkındalık adına güzel bir hareket yaptılar. Çünkü insanların en çok dikkat etmesi gerektiği zamanlardayız. Özellikle son günlerde düğünlerle alakalı, bu virüsün yayılmasıyla alakalı gündem varken böyle bir şey yapmaları çok iyi oldu. Herkese örnek olsun. Lütfen sosyal mesafelerimize dikkat edelim ve maskelerimizi takalım" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halk 2020-09-10 13:40:49

Yüzüğü takarken de önlem alsaydı güzel olurdu.Arkada ki kırmızılı abla da maskeyi tam olması gerektiği gibi takmış. Bize mutluluklar demek düşer :)
#Maske #Mesafe #Hijyen

Avatar
ero 2020-09-10 10:26:07

millet can derdinde bunlar düğün

Avatar
Turgut karanfil 2020-09-10 13:30:21

size takmış olduğum altınları bir şekilde alacağım.kacari yok.....bu kadar zorlama ancak bu şekilde yorumlanabilir bence.

Avatar
KoÇoVaLı... 2020-09-11 11:01:45

Ne kadar biş işleriniz var arkadaş.Hem yaşlısınız hem kronik hastasınız.Resmen siz ölmek için gitmişsiniz dügüne.Normal insanlara bile düğünler yasak.Kronik hastalara komple yasak.Demekki toprak sizi çekiyor...

Avatar
yorum 2020-09-14 17:06:21

sadece sarılmakla mı geçiyor virüs keşke bu kadar basit olsa yurdum insanı...

Avatar
Totti 2020-09-11 08:26:09

Türk milleti bi çaresini buluyor